Slipsnål

En graverad slipsnål signalerar att bäraren har en tanke med sin outfit. Och detta ännu hellre om slipsnålen matchar annan metall i bärarens kläder, till exempel ett bältesspänne eller kanske manschettknapparna. Har du guldknappar på din kavaj eller blazer så blir ju en slipsnål i guld verkligen pricken över i! Det är viktigt med dessa detaljer eftersom de berättar mycket om bäraren. E visar att man har tänkt igenom vad man har på sig och inte bara slängt på sig första bästa plagg som råkade finnas till hands. En man med stil använder alltid slipsnål, och gör det med eftertanke och finess.

Tänk på att en väldesignad slipshållare i guld inte bara är väldigt snygg, den är dessutom väldigt praktisk att ha. Slipsnålar är frukten av ett möte mellan funktion och design. Många är de slipsar som tyvärr hamnat i soppan eller grytan. Dessa missöden hade enkelt kunnat undvikas med hjälp av slipsnålen. Du kan välja bland våra olika slipsnålar med gravyr och matcha med dina övriga kläder. Alternativt börjar du med slipsnålen i silver och shoppar manschettknappar som matchar därefter. Det är helt upp till dig i vilken ordning du tar det.

Köp en slipsnål med gravyr i guld, silver eller svart och komplettera din kostym. Eller varför inte köpa en av varje så du har en för varje tillfälle? Du väljer själv vad som ska graveras för att göra din slipshållare alldeles unik. Köp slipsnål med gravyr idag – fraktfritt och snabba leveranser!

4 Produkt(er)

per sida

Minskande ordning
 1. Slipsnål Steel
  Elegant slipsnål i borstad stål. Perfekt för gravyr.
  Pris från: 330 kr
  Mer Info
 2. Slipsnål Black
  Elegant slipsnål i svart blank finish. Perfekt för gravyr.
  Pris från: 330 kr
  Mer Info
 3. Slipsnål Golden
  Elegant slipsnål i guldfärgad borstad finish. Perfekt för gravyr.
  Pris från: 330 kr
  Mer Info
 1. Slipshängare Franz

  Stilren slipshängare som kan graveras!

  Pris från: 330 kr
  Mer Info

4 Produkt(er)

per sida

Minskande ordning