Bar, glas & kök

Gravera glas, whiskykaraffer eller andra snygga tillbehör för glas, kök eller bar. Vi har massor av fina produkter som passar för alla möjliga typer av drycker, matlagningstillfällen och tillställningar. Champagne, cognac, vin, whisky eller öl, vi har något till allas favoritdrycker! Alla produkter kan graveras för att underlätta för dig att hitta en perfekt gåva till någon du håller kär.

I den här kategorin hittar du dessa annorlunda och lyxiga prylar, allt för hemmet som vill ha det lilla extra. Kanske har du alltid drömt om att sabrera en champagneflaska med sabreringssabel eller så är du ute efter de där vackra champagneglasen med gravyr till er bröllopsdag? Här finns också presenterna till den riktige finsmakaren, med humidorer i elegant stil och glas för kaffe och latte. Med andra ord är det helt rätt kategori för dig som letar efter det unika, antingen till dig själv eller en person du älskar.

Se till att lämna personliga hälsningar eller unika fraser graverade i de lägen som du kan. Det är ett uppskattat inslag i en gåva, och samtidigt en detalj i din vackra ägodel som gör den alldeles unikt egen och bara ämnad för en enda person. Låta det personliga komma fram i det som är unikt – det är vad som är möjligt här hos getpersonal.se.

Läs mer

Bar & Vintillbehör

Glas

Karaffer

Kök & Grilltillbehör