På Alla hjärtans dag vill väl de allra flesta av oss ge bort något som både är personligt och unikt och som vi vet dessutom blir uppskattat av mottagaren. Det är dock inte alltid det lättaste att hitta en present som uppfyller alla dessa kriterier. Du som har en pojkvän vet hur svårt det kan vara. Men vi hjälper dig här att hitta en perfekt alla hjärtans dag-present till pojkvän!

Till Alla hjärtans dag 2016 kan du ge bort en present som är både personlig, användbar, helt unik och som kommer att bli ett minne för livet: en personligt graverad present. Genom att välja en personlig gravyr på exempelvis ett armband, ett par manschettknappar eller en klocklåda så får du en present som inte bara kommer att bli uppskattad för sin användbarhet och sin kvalitet, den blir också helt unik och personlig då du alldeles själv väljer texten som ska graveras.Varför inte låta gravera in din pojkväns namn eller initialer på ett halsband eller på en sedelklämma? Eller varför inte en kärlekshälsning eller någon annan personlig text som betyder något alldeles speciellt för bara er två? Är din pojkvän en hängiven snusare så kan en snusdosa med en unik text ingraverad bli en perfekt present och vem har inte användning för en klassisk och stilren tändare? Pryd den sedan med ditt namn, så kommer din pojkvän att tänka på dig varje gång han använder den.
 

En graverad present blir ett minne att vårda


Genom att låta gravera en speciell present till din älskade pojkvän, så har du garanterat en present som kommer att uppskattas och vårdas ömt. Ingen annan kommer att ha en exakt likadan vinlåda eller cigarett-etui som den din pojkvän fått på alla hjärtans dag. Helt unik och helt garanterat mycket uppskattad.
 

Hur hittar jag den perfekta presenten till min pojkvän?


Så hur hittar man då den fullständigt perfekta presenten till sin bättre hälft? Fundera först över vad just din pojkvän gillar. Är han intresserad av vin? Då kanske han skulle uppskatta en vinlåda? Är han en kille som bryr sig om hur hans er ut och klär sig? Då är antagligen ett par snygga manschettknappar en perfekt present till just honom. Är han en jordnära kille, som gillar att ta en varm kopp kaffe i naturen? Då kan du ge honom och snygg och hållbar termos.Har du väldigt svårt att komma på något speciellt som just din pojkvän skulle gilla eller är intresserad av, så finns det en hel del saker som de flesta av oss uppskattar och använder. Du kan ge din respektive en stilfull skoputslåda, en klassiskt snygg plånbok eller ett kortfodral så att han kan förvara sina kontokort och medlemskort med lite stil. När du hittat den perfekta presenten som du tror att just din pojkvän skulle uppskatta, så kan du göra den ännu mer personlig och unik genom att låta gravera den med exempelvis ett namn, initialer, ett speciellt datum eller någon annan personligt betydelsefull text. Kanske finns det en fras ur en sångtext eller en dikt som betyder särskilt mycket för er som par?Låt gravera in den texten så kommer pojkvännen att påminnas om er kärlek varje gång han ser den. På så sätt blir den redan personliga presenten helt unik och kommer garanterat att bli uppskattad. Finns det något bättre än att ge bort en present som mottagaren verkligen blir glad för och kommer att använda, kanske i åratal framöver? Det allra bästa är att han kommer att tänka på dig varje gång han ser eller använder presenten. På så sätt får du en alla hjärtans dag-present som räcker i många år.