Hur överraskar man med en present på bästa sätt egentligen?

Det är kul att ge bort presenter, men det är lite extra kul när man verkligen lyckas överraska någon på ett lite annorlunda sätt!

Nedan följer roliga tips på hur din kan överraska din pojkvän, flickvän, kompis, bror, syster eller förälder!

- Göm presenten på ett ställe där mottagaren hittar den på egen hand
!

Att gömma en present på ett ställe där mottagaren inte alls förväntar sig att hitta en present ger ett roligt och unikt överraskningsmoment. Självklart så ska mottagaren inte heller veta om att denne ska få en present snart, utan det ska helt och hållet vara en överraskning!

Göm t.ex. presenten i kylskåpet på kvällen så att mottagaren hittar den lagom till frukost nästa morgon. Tänk dig själv att öppna kylskåpet och bli mött av en fin present bara sådär - många pluspoäng!

Ett annat bra alternativ är att lägga ner presenten i mottagarens väska/handväska på morgonen så att denne hittar din present på väg till jobb eller skola, också en rolig överraskning!

Ett tredje förslag med en liten twist kan vara att t.ex. gömma presenten under mottagarens säng och sen be en av mottagarens vänner att skicka ett kryptiskt sms i stil med "titta under din säng". Glöm bara inte att skriva på paketet att det faktiskt är från dig!

- Anordna en skattjakt!


Om ni bor tillsammans och om du ska resa bort och vill se till så att din käresta inte saknar dig alltför mycket, samt överraska denne, så är det en kul grej att anordna en skattjakt som leder fram till en present!

Börja t.ex. med att skicka ett brev eller vykort till er egen adress med första ledtråden, och se till så att brevet kommer fram när du redan är borta. Ledtråden leder sen till nästa ledtråd som du har placerat ut på ett smart ställe, använd er inredning och interna skämt eller skojigheter i dina ledtrådar som leder fram till en fin present! Gör detta och din respektive kommer garanterat ge dig ett varmt välkomnande hem!

En bra present ska vara genomtänkt och personlig, med din egen gravyrtext så blir våra produkter perfekta personliga presenter till någon du tycker om. Se våra bästa presenttips nedan!
 

Presenttips till pojkvän
Presenttips till flickvän


Har du några egna förslag på bra sätt att ge bort presenter? Dela gärna med dig i kommentarerna!