För ett tag sedan hörde en kund av sig till oss och meddelade att hon inte hade fått leverans av en korthållare som hon hade beställt som present till hennes pojkvän, trots att vi hade skickat den ca en vecka tidigare.

Nu händer det ibland att Posten försenar enstaka brev och paket, t.ex. om de av misstag skickas till fel postdistrikt. Därför bad vi kunden vänta ytterligare några dagar för att se om brevet skulle dyka upp. Men det gjorde det inte, och vi antog att brevet var borta och skickade ett nytt som kom fram dagen efter utan problem!

Ett par veckor senare så hörde kunden av sig igen och sa att hon hade något lite pinsamt att berätta. Hon hade precis städat, och under sängen hade hon hittat det första försvunna, och nu dessutom sönderrivna, brevet!

Tydligen så hade hennes katt tyckt att det var väldigt spännande när det plötsligt damp ner ett tjockt brev genom brevinkastet i lägenhetsdörren och beslutat sig för att använda det som leksak och gömma det under sängen!

Så om du själv bor i lägenhet och har katt och vill beställa en korthållare med gravyr, kom ihåg att kolla kattens favoritgömställen om brevet inte verkar dyka upp!