Vi på getpersonal.se älskar alla former av högtider, och en av våra favoriter är Mors dag, som alltid firas den sista söndagen i maj. I år infaller Mors dag den 31/5.

Beställ senast onsdag 27/5 kl. 15:00 för leverans innan Mors dag! Passa på att beställa din personliga Mors dag-present redan idag!

För många är det mer eller mindre tradition att ge mamma en bukett blommor och ett gratulationskort i present, men i ärlighetens namn förtjänar nog faktiskt Sveriges mödrar mer än så (även om blombuketter och grattiskort är trevliga gåvor i sig).

Därför har vi i år sett till att fylla sortimentet med artiklar som passar perfekt som Mors dag-present. Som alltid kan du göra gåvan mer personlig genom att låta gravera in ett namn, en gratulationshälsning eller en kärleksförklaring till din älskade mamma.
 

Vackra vinglas till mor


Många mödrar tycker om att koppla av med ett glas vin efter jobbet eller till maten, och tillhör just din mor denna kategori finns det väl inget som lämpar sig bättre än att skämma bort henne med ett par lyxiga vinglas i år?

En elegant modell som kan broderas på sidan är populära Authentis Magnum, från Spiegelau. Dessa lite större glas håller högsta kvalitet, passar perfekt för välsmakade rödvin och går alldeles utmärkt att köra i diskmaskin.Ett annat uppskattat alternativ är Sweetheart-modellen, också den från Spiegelau, som med sin hjärtformade stjälk verkligen säger "jag älskar dig" – går det att hitta en mer lämplig Mors dag-present? Sweetheart-glasen är, precis som Magnum-modellen, även trevliga presenter att ge bort till nykterister (som ju alltid kan fylla glaset med ett alkoholfritt alternativ). Spiegelaus Sweetheartglas går naturligtvis också att gravera med trevlig text eller en personlig hälsning.

Klicka här för att se alla vår vinglas!
 

Smycke på Mors dag – gåvan som aldrig slår fel


En annan klassiker – som nog får sägas vara mödrarnas motsvarighet till fädernas slipsar på fars dag – är att ge mamma ett tjusigt smycke i present. Här på getpersonal.se har vi många alternativ att välja mellan, bland annat flera snygga halsband formade som hjärtan.

Den avskalade modellen Elise och är mycket smakfull i all sin förfinade enkelhet. Dess minimalistiska utseende gör att den passar till de flesta plagg, material och färger, samtidigt som dess karaktäristiska form snabbt känns igen och går hem hos de allra flesta.En lite djärvare variant är Elise "storasyster" Alexis, ett halsband som lämpar sig väl för en mamma med smak för lite större smycken. Även om Alexishandsbandet är format som ett hjärta är denna form inte riktigt lika framträdande här, vilket också gör Alexis till en modell som kan bäras i lite mer vardagsnära situationer. I likhet med Elise kan Alexis även graveras med flera rader med din egenvalda text på fram- och/eller baksidan.

Till de mödrar som föredrar flärd och glamour rekommenderar vi glittriga Sparkly Heart, från japanska Inori. Iögonfallande vackra zirkoner täcker framsidan av denna lilla godbit, och baksidan rymmer plats för gravyrtext.

Samtliga dessa tre halsband levereras i presentasken "Standard S", som enkelt kan bytas ut mot den lite mer luxuösa varianten "Lyx S" – ett prisvärt extra tillval som lämpar sig väl när mamma ska skämmas bort.

Var skall då dessa smycken sedan förvaras? I det stilrena smyckeskrinet Aurora White Large, såklart! En prisvärd Mors dag-present som med sin blankvita yta passar i nära nog varje hem. I nedre hörnet finns en gravyrplatta som kan dekoreras med en unik text eller hälsning.

Klicka här för att se alla våra smycken!