Är det en person i våra liv som vi vill, och bör, hylla lite extra så är det väl våra mammor? Inför mors dag 2016 är vi väl många som funderar på den perfekta presenten till just vår mamma, för att visa hur mycket hon betyder. Här hittar du våra bästa tips på mors dag-presenter!

För att undvika ännu en trist present som hamnar längst ner i byrålådan, så kan en personlig, graverad present bli den bästa mors dag-presenten. En graverad present är så personlig att mottagaren ofta vill behålla den länge. Helst vi väl också att mammas present passar just hennes stil och intressen? En fin present som passar just din mamma graverad med henens namn eller något annat personligt, blir ett minne som hon kan behålla under lång tid. Den perfekta presenten till mamma som aldrig unnar sig själv något. Välj ut något som passar mamma och sätt pricken över i:et med en gravyr med hennes namn, ett vackert citat eller något annat som kommer från hjärtat.
 

Vad ska jag köpa till mamma?
 
En graverad mors dags-present blir alltid en uppskattad present, och det finns mycket att välja på som kan graveras med en personlig text. Välj ut ett vackert vinglas, ett halsband eller ett smyckeskrin som du tror att mamma skulle gilla och gör det sedan ännu mer personligt med en gravyr du själv funderat ut. Ett set med vinglas med din mammas initialer eller ett halsband med barnens namn blir den perfekta presenten till mamma. Med en graverad present kommer mamma att påminnas om att hon är uppskattad och älskad varje gång hon använder presenten. På så sätt blir det en mors dags-present som skänker glädje i många år.
 

Tips på presenter till mamma
 
Det finns många saker som kan graveras och på så sätt göras ännu vackrare. Utgå från vad just din mamma gillar, har för stil eller är intresserad av, och komplettera sedan detta med en noga utvald gravyr. Enkelt och uppskattat! Du kan välja att gravera mobilfodral, pennor, tändare, halsband, smyckeskrin, vinglas och mycket mer. Tycker din mamma om smycken och accessoarer så kanske ett halsband eller ett fint armband med sina egna eller dina initialer skulle vara uppskattat? Det finns flera olika stilar att välja mellan, för att passa mammor med olika smak och stil. Är hon intresserad av matlagning, så kanske en kockkniv, en köttyxa eller en champagnesabel kan vara bra presenter. För den inredningsintresserade mamman kan du väja ljuslyktor i olika modeller och färger. Glas är ett vackert material att gravera på och det finns många olika typer av glas som är fina att gravera.

Gillar mamma whisky? Gravera henens initialer på ett par snygga whiskey-glas. Är hon mer av en champagne-älskare kanske? Ett par snygga champagneglas med personligt utvald gravyr blir en uppskattad present som verkligen går att använda och ha glädje av i många olika sammanhang. Det går även bra att gravera på trä och läder, vilket gör möjligheterna ännu större. Ett snyggt iPhonefodral i läder med en personlig gravyr blir verkligen en present som kommer att användas och uppskattas. Varför inte välja en present som piffar upp arbetet för mamma? Gravera en snygg penna eller ett USB-minne, och mammas arbetsdag på kontoret blir genast lite roligare då hon påminns om hur älskad hon är av sin familj. Välj ut en present som verkligen passar din mamma och piffa till den med en gravyr av en text eller något annat som betyder något speciellt, och du har en present som mamma verkligen kommer att uppskatta och älska under lång tid framöver. Aldrig mer en tråkig krukväxt eller en intetsägande present som skulle passa vem som helst: välj ut något personligt till just din mamma!