Letar du också efter en perfekt studentpresent? Studentpresenter kan vara svåra att köpa, då man gärna vill att de ska vara speciella. Studenten är ju ändå ett minne för livet och många sparar sina studentpresenter som minnen för framtiden. Beroende på vem i din närhet som tar studenten så finns lite olika saker att tänka på, men gemensamt för de flesta är att man vill att presenten ska vara personlig, speciell och kunna skänka glädje åt mottagaren under lång tid framöver. Klicka här för att se på våra bästa tips på studentpresenter!


 

Studentpresent till pojkvän


Om din pojkvän ska ta studenten i år, så vill du säkert ge honom den perfekta studentpresenten. Som alla vet kan det ibland vara svårt att köpa studentpresent till en kille utan att presenten blir allt för allmängiltig och lite tråkig. Ett knep för att göra studentpresenten lite roligare är att göra den personlig. Börja med att välja ut en present som du tror att din pojkvän skulle gilla och låt den sedan graveras med en personligt utvald gravyr. Det kan vara hans eget namn, initialer eller någon annan personlig text som påminner om dig. Det går att gravera på många olika material: glas, trä, läder, metall och mycket mer. Det gör att det finns många möjligheter att hitta en present som passar just din kille.Ett par manschettknappar, graverade med hans initialer är en fin present som är användbar länge. Eller varför inte en snygg och stilren fickplunta med hans namn ingraverat för att fira den stora dagen som studenten är för de flesta. Om din pojkvän är intresserad av mode och kläder så kanske ett armband eller ett snyggt halsband med en personlig text ingraverat kan passa bra. Ett par snygga whisky-glas med en personlig text eller hälsning är också en present som kan användas och uppskattas i många år framöver. Vad kan vara bättre än en present som kommer att påminna din pojkvän om dig varje gång han använder den?
 

Studentpresent till flickvän


Tar din flickvän studenten i år? Vill du överraska henne på den stora dagen med den perfekta studentpresenten? Det finns många studentpresenter som passar perfekt till en tjej. Varför inte hylla hennes prestation med ett vackert halsband med hennes namn eller ett fint citat ingraverat? Är din flickvän inredningsintresserad så kanske hon skulle gilla en vacker ljuslykta? Ett par snygga champagneglas är alltid uppskattade, och de blir säkert ännu mer uppskattade med en personligt utvald graverad text. Kanske hennes eget namn, initialer eller något citat från en sångtext som betyder extra mycket för henne? Varje gång hon bär halsbandet kommer hon att påminnas inte bara om den stora dagen om studenten var, utan även om din kärlek. En graverad studentpresent till din flickvän blir både personlig och romantisk. Välj ut en present som passar din flickväns personlighet.För den inredningsintresserade kanske en ljuslykta eller ett fint smyckeskrin, för den modeintresserade ett smycke eller accessoar, för tjejen som vill göra karriär kanske en snygg penna i rostfritt stål eller en användbar och snygg powerbank kan passa bra. Oavsett vem din flickvän är, så finns den perfekta presenten till hennes student. Välj bara ut det som du tycker passar henne bäst och gör hela presenten sedan komplett med en personligt utvald gravyr, så har du garanterat en present som hon inte kommer att få av någon annan och som kommer att påminna henne om dig varje gång hon ser den. Till studenten vill man ge bort en present som är unik och hållbar, för att mottagaren ska kunna ha glädje av den under en lång tid och för att vara ett minne från den stora dag som studenten är. En graverad studentpresent kommer att skänka glädje och vara ett minne i många år efter studentdagen!