Korthållare Carrier Large

Produkten finns ej i lager

Beskrivning

Har du många kort? Bankkort, kreditkort, bensinkort, körkort och bonuskort för flera affärer? Då är Carrier Large en korthållare för dig! Med sju plastfickor är det lätt att sortera och hålla reda på korten.

Traditionella plånböcker i all ära, men det är krångligt att få fram rätt kort när de ligger inklämda bakom varandra i de smala facken.Carrier Large fäller ut plastfickorna när du öppnar den så att du lätt och snabbt får fram rätt kort.

Lägg till din egen gravyr för en personlig touch som gör användadet roligare. En bra plånbok ska underlätta dina kort- och betalningsvanor, och det är precis vad Carrier Large gör och kommer hjälpa dig med under en lång tid!OBS! Sidan med öppningsknappen är framsidan ur gravyrsynpunkt.

Levereras i en kartongförpackning. Du kan köpa till presentasken Lila ML som finns under relaterade produkter nedan för en exklusivare presentation.

Läs mer Läs mindre
Detaljer
Mått 104 x 69 x 13 mm
Kapacitet Sju plastfickor för kort och sedlar
Material Rostfritt stål
Leverans

Alla ordrar, även med gravyr, som kommer in före 15:00 skickas samma dag (gäller helgfria vardagar).

Ordrar som kommer in efter 15:00 skickas nästkommande vardag.

Följande leveranstider gäller när vi har skickat din order: 1-2 vardagar, hela Sverige söder om Boden. 2-3 vardagar, norr om Boden.

Alltid fri frakt.