Korthållare Carrier Slim Leather

Produkten finns ej i lager

Beskrivning

Korthållare Carrier Slim Steel Leather är en mycket elegant blandning av klassisk och modern design. Korthållaren är tillverkad av rostfritt stål, och har en läderfinish på fram- och baksida som passar utmärkt för gravyr. Gravyren blir mörk och diskret, vilket passar perfekt till korthållarens stilrena känsla.

På insidan finner du sex st plastfickor för förvaring av kort och sedlar, plastfickorna vecklar smidigt ut sig själva när man öppnar korthållaren så att det blir enkelt att komma åt rätt kort. De runda kanterna gör korthållaren behaglig att hålla i, och men en relativt liten storlek så passar den perfekt i både fick eller handväska.

Beställ idag så kommer det inom ett par vardagar att ligga en mycket elegant korthållare och vänta på dig i din brevlåda.

OBS! Sidan med öppningsknappen är framsidan ur gravyrsynpunkt.Levereras i en kartongförpackning. Du kan köpa till presentasken Lila ML som finns under relaterade produkter nedan för en exklusivare presentation.

Läs mer Läs mindre
Detaljer
Mått 96 x 64 x 13 mm
Kapacitet 5-6 kort och sedlar
Material Rostfritt stål och läder
Leverans

Alla ordrar, även med gravyr, som kommer in före 15:00 skickas samma dag (gäller helgfria vardagar).

Ordrar som kommer in efter 15:00 skickas nästkommande vardag.

Följande leveranstider gäller när vi har skickat din order: 1-2 vardagar, hela Sverige söder om Boden. 2-3 vardagar, norr om Boden.

Alltid fri frakt.