Presenter & Prylar

Gåvor, presenter och prylar. Saker för oss att ge bort som visar att vi bryr oss och tycker om någon. Att vi tänker på personen. Presenten eller prylen passar kanske mer eller mindre bra till mottagaren, men gemensamt för alla gåvor är att de ges med välmening, med en förhoppning om att de kommer att uppskattas och ge glädje och vara till nytta för mottagaren.

Den personliga gåvan till någon du tycker om hittar du här hos oss på Getpersonal.se. Med vår hjälp ser du till att presenten du ordnar inte bara har en bra nytta för personen i vardagliga situationer, du ges också möjligheten att göra den alldeles unik. Du kan här ordna en present som inte bara talar till det praktiska, utan också det känslomässiga. Den perfekta kombinationen av det som skapar den perfekta presenten.

Getpersonal.se gör det lätt för dig som givare. Oavsett om det handlar om en snusdosa i metall, en sedelklämma, plånböcker, fickpluntor eller korthållare så hittar du presenten i vårt utbud. Vi har också gott om roliga prylar för dig som samtidigt är ute efter att kombinera presenten med humor. För att du verkligen ska kunna känna dig nöjd med ditt inköp så har vi sett till att presenterna hos oss är vackra och tåliga. De flesta går dessutom att få med gravyr för den där personliga touchen som ibland krävs för att göra en present lite extra speciell.
Läs mer
8 artiklar
Fallande ordning
 1. Fickplunta med egen text
  Fickplunta Satin Steel
  Pris från: 
  495,00 kr
 2. Kärlekslås Silver Heart 44 mm
  Kärlekslås Heart Silver 44 mm
  Pris från: 
  295,00 kr
 3. Korthållare metall
  Korthållare Carrier Slim Steel
  Pris från: 
  295,00 kr
 4. Kortplånbok Exentri Black
  Kortplånbok Exentri Black
  Pris från: 
  460,00 kr
 5. Nyckelring Steel Square
  Nyckelring Steel Square
  Pris från: 
  265,00 kr
 6. penna gravyr classic black gold
  Penna Classic Black Gold
  Pris från: 
  275,00 kr
 7. Snusdosa Classic Steel
  Snusdosa Classic Steel
  Pris från: 
  295,00 kr
 8. Zippo-tändare med gravyr Brushed Chrome
  Zippo Brushed Chrome
  Pris från: 
  295,00 kr
8 artiklar