Vas & Glasvas

Om du letar efter en vas med gravyr att köpa på nätet så kan vi på getpersonal.se hjälpa dig! Vi kommer att fylla på vårt utbud av glasvas med text härnedan så att det kommer att finnas massor av fina modeller att välja på. Vaser används oftast i hemmet till blommor och är trevliga inredningsdetaljer som gör ditt hem mysigare. En vas med namn blir en rolig, unik och omtänksam present till någon som du håller kär och som tycker om blommor och pyssel! En glasvas med gravyr är dessutom mycket populär som avtackningspresent när någon slutar på sin tjänst eller går i pension.

Det kan ska vara enkelt och roligt att köpa en personlig vas med gravyr online, och det är precis vad det är i vår webbshop. Klicka dig in på den vasen som du gillar bäst av modellerna nedan. Vi har fina vaser från Iittala och Orrefors samt andra fina varumärken. När du väl har gått in på en produkt så är det enkelt att välja precis den gravyrtext du vill ha, och du väljer även typsnitt och textstorlek för att skapa din ultimata present. En vas med egen text kommer att stå ut bland andra anonyma gåvor och mottagaren kommer alltid att komma ihåg din omtänksamma present varje gång personen ser denna glasvas med gravyr.

Vad ska då graveras in på en vas med gravyr? Det bestämmer du såklart själv, men några förslag är namn, initialer, datum, ett citat eller roligt ordspråk. Kanske något internt som bara du och mottagaren förstår? Glas är utmärkt att gravera på varpå en glasvas med gravyr blir en snygg och stilren gåva. Vad du än vill gravera in så kan du känna dig trygg med att vi behandlar din och skickar din glasvas med egen text snabbt, snyggt och enkelt, och vi erbjuder dessutom fri frakt. Köp en vas med gravyr redan idag!

Läs mer
1 artiklar
Fallande ordning
  1. Vas Nachtmann Sculpture
    Vas Nachtmann Sculpture
    Pris från: 
    795,00 kr
1 artiklar