Korthållare Metall

En korthållare metall, även kallad metallplånbok, är det perfekta sättet att hålla ordning på dina kort. Vissa modeller fungerar också utmärkt för ihopvikta sedlar. Varför krångla till det med andra alternativ när du kan ha en korthållare med gravyr i rostfritt stål som skyddar och förvarar såväl kort som kontanter på ett smidigt sätt? En korthållare herr med namn, text eller initialer signalerar dessutom klass och stil. En metallplånbok för kort eller kortfodral metall håller dina kort och pengar i tryggt förvar och är smidig och lätt att ta med sig. Den glider enkelt ner i framfickan eller kavajfickan. Med en korthållare metall med gravyr istället för plånbok behöver du inte bläddra genom en massa olika fack för att hitta det du behöver – allt finns nära till hands. En plånbok i metall för den moderna människan. Du kan gravera namn, initialer, eller ett eget tryck eller text på ditt kortfodral metall.

Vi har många olika varianter och färger att välja mellan av kortfodral med gravyr för att passa alla olika behov. Alla våra modeller är lika pålitliga och robusta, de är gjorda för att tåla tuffa tag. Vi har korthållare med gravyr som passar bäst för vardagar och även mer lyxiga modeller för fest och finare tillfällen som en korthållare i silver. Modellen Cruiser Steel är en klassisk favorit till metallplånbok, men även modellerna Carrier Slim är mycket populära då de består av fickor som fälls ut när man öppnar denna korthållare metall. Det blir helt enkelt mycket roligare med en korthållare med gravyr än en anonym dito.

Beställer du ditt kortfodral med gravyr hos oss kan du dessutom sätta din egen unika prägel på din korthållare i rostfritt stål genom att välja en text som graveras på korthållarens yta. En metall korthållare med gravyr kan bli ditt personliga signum. Varför inte designa den perfekta presenten själv? Det kan vara till din pappa, pojkvän eller bror, en korthållare herr med egen gravyr blir en uppskattad present till alla åldrar. En unik och personlig korthållare i metall som graverats med just rätt budskap. En garanterad succé! Köp korthållare metall online redan idag, fri frakt och snabb leverans så din nya metallplånbok kommer att levereras snabbt, snyggt och enkelt!

Läs mer
11 artiklar
Fallande ordning
 1. Korthållare metall
  Korthållare Cruiser Steel
  Pris från: 
  285,00 kr
 2. Korthållare Cruiser Smoke
  Korthållare Cruiser Smoke
  Pris från: 
  295,00 kr
 3. Korthållare Carrier Slim Leather
  Korthållare Carrier Slim Leather
  Pris från: 
  320,00 kr
 4. Korthållare metall
  Korthållare Carrier Slim Steel
  Pris från: 
  295,00 kr
 5. Korthållare Carrier Slim Steel Smoke
  Korthållare Carrier Slim Steel Smoke
  Pris från: 
  305,00 kr
 6. Korthållare Carrier Slim Leather Smoke
  Korthållare Carrier Slim Leather Smoke
  Pris från: 
  330,00 kr
 7. Korthållare Carrier Large
  Korthållare Carrier Large
  Pris från: 
  320,00 kr
 8. Korthållare Carrier Large Smoke
  Korthållare Carrier Large Smoke
  Pris från: 
  330,00 kr
 9. Visitkortshållare Venetian
  Visitkortshållare Venetian
  Pris från: 
  255,00 kr
 10. Visitkortshållare Ural Leather Black
  Visitkortshållare Ural Leather Black
  Pris från: 
  255,00 kr

  Slut i lager

 11. Korthållare silver med gravyr
  Korthållare Classic Silver
  Pris från: 
  3 990,00 kr
11 artiklar