Plånbok

Om du ska köpa plånbok med gravyr online så har du nu hittat det perfekta stället. Hos oss på getpersonal.se beställer du enkelt och snyggt både plånbok herr och plånbok dam med din egen text, det blir en fin graverad plånbok. En plånbok med namn blir en perfekt present till någon du håller kär. Läderplånbok eller portmonnä, kärt barn har många namn och olika former. Dock är syftet det samma. Det handlar om att förvara det som kanske är det allra viktigaste, nämligen sina kontanter och sina kort. En plånbok med gravyr är, som ni kommer att märka, många gånger en plånbok i läder eller i mörkt skinn, vilket i sig ger plånboken en elegant och lyxig känsla.

En plånbok herr är på många sätt den perfekta gåvan till din man. Det gör att du får bestämma graverad plånbok med namn eller eget tryck, där du väljer om det ska vara en liten plånbok eller en plånbok i läder. Som en gåva är plånboken alltid uppskattad, och känner du din man så vet du kanske vad för typ av plånbok han föredrar. Vad gäller plånbok dam så är det många som är förtjusta i de ljusare färgerna, och på senare år så har vår plånboken i veganskt läder blivit mycket populär.

Oavsett vad du väljer för graverad plånbok herr så kan du alltid anpassa den ytterligare. När du beställer plånbok med gravyr online hos oss kan du samtidigt välja gravyr till din plånbok herr eller dam. En ytterligare möjlighet för dig att personligt anpassa en gåva, eller så lockar plånboken så mycket att du själv vill ha den! Oavsett så kan du välja gravyrtext, typsnitt och textstorlek till våra plånböcker. Så ta fram din kreativa sida och skapa den perfekta presenten eller den herr plånbok med namn som kommer att följa med dig eller han i många, många år. Köp plånbok med gravyr redan idag, vi har fri frakt och snabb leverans!

Läs mer
10 artiklar
Fallande ordning
 1. plånbok läder svart
  Plånbok Mauro Conti Leather Black
  Pris från: 
  495,00 kr
 2. Plånbok Herr Vegan Stackers Black
  Plånbok Herr Vegan Stackers Black
  Pris från: 
  365,00 kr
 3. Plånbok Stackers Brown
  Plånbok Stackers Brown
  Pris från: 
  365,00 kr
 4. Plånbok Herr Läder Orskov Black
  Plånbok Herr Läder Orskov Black
  Pris från: 
  355,00 kr
 5. Plånbok Herr Orskov Leather Chocolate
  Plånbok Herr Orskov Leather Chocolate
  Pris från: 
  355,00 kr
 6. Plånbok Herr Orskov Leather Cognac
  Plånbok Herr Orskov Leather Cognac
  Pris från: 
  355,00 kr
 7. Plånbok Herr Orskov Leather Elephant
  Plånbok Herr Orskov Leather Elephant
  Pris från: 
  355,00 kr
 8. Plånbok Dam Vegan Stackers Taupe
  Plånbok Dam Vegan Stackers Taupe
  Pris från: 
  325,00 kr
 9. Plånbok Dam Rosa Stackers Blush
  Plånbok Dam Rosa Stackers Blush
  Pris från: 
  325,00 kr
 10. /
  Plånbok Jacob Jones Grey & Check
  Pris från: 
  425,00 kr
10 artiklar