Snusdosor

Hos oss kan du enkelt köpa snusdosa med gravyr online. Du kan få snusdosan graverad med namn, tryck eller motiv. En snusdosa med egen design är en rolig snusdosa. Prisa gud för snus! Med en pris snus under läppen känns allt som det ska igen. Och med en snusdosa rostfritt stål kan du vara säker på att snuset stannar där det ska. Och att det håller sin kvalitet länge. Vi har flera olika snygga snusdosor i metall eller tenn för den riktige finsmakaren.

Om du köper en snusdosa i metall kan du lita på att det är en snusdosa som du kan ha med dig länge – de är nämligen mycket stryktåliga och tuffa! Inget mer slit och släng, med dessa dosor kan du förvara ditt snus med klass. Och inte nog med att den är mer hållbar och har en skön tyngd. Du kan även göra den mer personlig och unik genom att skriva din egen gravyr – du väljer text och typsnitt så graverar vi den åt dig. En personlig snusdosa i rostfritt stål med gravyr är för den riktigt seriöse snusaren.

Du kan förvara både lössnus och påssnus i dessa fina snusdosor, det är upp till dig. Våra förstklassiga snusdosor passar lika bra till båda två. Du kanske till och med vill ha flera olika egna snusdosor, en i tenn, en i rostfritt stål och en i silver? Oavsett hur du väljer så får du hög kvalitet till rätt pris och med snabb leverans, fraktfritt.

Läs mer
9 artiklar
Fallande ordning
 1. Snusdosa Dus Slim Vintage Alu Black
  Snusdosa Dus Slim Vintage Alu Black
  Pris från: 
  395,00 kr
 2. Snusdosa Vintage
  Snusdosa Vintage
  Pris från: 
  395,00 kr

  Slut i lager

 3. Snusdosa Classic Steel
  Snusdosa Classic Steel
  Pris från: 
  295,00 kr
 4. Snusdosa Dus Slim Vintage Alu Gold
  Snusdosa Dus Slim Vintage Alu Gold
  Pris från: 
  395,00 kr
 5. Snusdosa Dus Slim Vintage Alu Blue
  Snusdosa Dus Slim Vintage Alu Blue
  Pris från: 
  395,00 kr
 6. Snusdosa Dus Slim
  Snusdosa Dus Slim
  Pris från: 
  395,00 kr
 7. Snusdosa Venetian
  Snusdosa Venetian
  Pris från: 
  460,00 kr
 8. Snusdosa Butler
  Snusdosa Butler
  Pris från: 
  430,00 kr
 9. Snusdosa silver
  Snusdosa Antique Silver
  Pris från: 
  3 990,00 kr
9 artiklar