Varukorg
Meny

Champagnesabel

En champagnesabel med gravyr, även kallad sabreringssabel, är en perfekt present till champagnefantasten eller sommeliern! Att sabrera innebär att man använder ett champagnesvärd för att slå av en champagneflaskas hals, en festlig och annorlunda metod att servera champagne på. Sabrering sägs härstamma från 1800-talets Frankrike när Napoleons armé härjade i landet. Efter franska revolutionen och Napeleons segrar i Europa hade armén många anledningar att fira, och kavalleriet som hade sablar som vapen använde dem som champagnesablar för att öppna champagneflaskor med dem. Sabrera med ett sabreringssvärd du också! En sabreringssabel med gravyr blir en mycket uppskattad present! Som Napoleon själv ska ha sagt "Champagne! In victory one deserves it; in defeat one needs it."

Så om du letar efter en champagnesabel med ingravering att köpa online så har du nu hittat helt rätt! I vårt utbud hittar du allt från prisvärda sabreringssvärd till mycket exklusiva champagnesvärd. En populär favorit är modellen "Fox Sciabola" som är av mycket hög kvalitet. Denna sabreringssabel är tillverkad i Maniago i norra Italien som har en lång och professionell kultur av kniv- och bladtillverkning. Lyckligtvis är alla blad på sabreringssablar slöa, så det går inte att skära med dem, utan ett champagnesvärd är specifikt gjort för sabrering. Glöm inte heller modellen "Laguiole La Roque" som är mycket prisvärd, men fortfarande en alldeles utmärkt champagnesabel med gravering.

Precis som Napoleon gjorde så använder vi också champagne till att fira idag. Det kan vara allt från födelsedagar till bröllop, och en champagnesabel med gravyr är en perfekt gåva till dessa tillfällen. Gravera in namn, datum eller text, och ge en sabreringssabel med gravyr tillsammans med en fin flaska champagne till jubilanten eller brudparet, det kommer att bli en garanterad succé. Ännu bättre, låt dem sabrera på direkten när de får sitt champagnesvärd, mycket festligare kan det inte bli. Vi är experter på gravyr och fixar enkelt, snabbt och snyggt en personlig champagnesabel med ingravering, beställ redan idag!

Filter
17 produkter
Filter
17 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.