Varukorg
Meny

Om getpersonal.se

Vårt mål är att hjälpa dig skapa den perfekta personliga presenten till någon du håller kär.

Getpersonal.se säljer presentartiklar, prylar och smycken med gravyr till konsumenter och företag. Alltid fri frakt och snabba leveranser!

Vår affärsidé är att du själv ska kunna välja gravyr på artiklarna i vårt utbud för att skapa en rolig och unik produkt till dig själv eller att ge bort som en unik present. Detta till snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. 

Vi har eget lager och egen produktion vilket gör så att vi kan hålla mycket snabba leveranstider. Dessutom så är det enklare för dig som konsument att köpa både produkt och gravyr från samma försäljare istället för att köpa produkten på ett ställe och sedan gå till en gravör för att få hjälp med gravyren vilket skulle vara både dyrare och mer tidskrävande.

Getpersonal.se (Narrow Road AB) samarbetar även med företaget 08-pokaler Prishuset Wiel AB. Prishuset säljer först och främst idrottspriser, pokaler, medaljer och gravyr till såväl sportklubbar och företag som privatpersoner. Prishuset gör även profilprodukter åt företag och graverar på de flesta material. Se www.prishuset.se för mer info!

Har du frågor som rör getpersonal så titta om den finns besvarad under FAQ-avdelningen. Finns den inte det så är du välkommen att skicka ett mail till [email protected].

Vår företagsadress är:

Narrow Road AB
(getpersonal.se)
Propellervägen 12
183 62 Täby

Organisationsnummer: 5590673728

Vi som driver getpersonal.se är:

Carl-Johan Wiel-Berggren Utveckling, produktion, kundtjänst & marknadsföring
Rasmus
Kling
Produktion & kundtjänst
Viktor Norebert Produktion & kundtjänst

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.