Om getpersonal.se

Getpersonal.se säljer presentartiklar, prylar och smycken med gravyr till konsumenter och företag. Alltid fri frakt och snabba leveranser!

Vår affärsidé är att du själv ska kunna välja gravyr på artiklarna i vårt utbud för att skapa en rolig och unik produkt till dig själv eller att ge bort som en unik present. Detta till snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. 

Vi har eget lager och egen produktion vilket gör så att vi kan hålla nere leveranstiden till 1-2 vardagar. Dessutom så är det enklare för dig som konsument att köpa både produkt och gravyr från samma försäljare istället för att köpa produkten på ett ställe och sedan gå till en gravör för att få hjälp med gravyren vilket skulle vara både dyrare och mer tidskrävande. För mer information om produktionen kan du titta under gravyrinformation.

Getpersonal.se (Narrow Road AB) är systerbolag till 08-pokaler Prishuset Wiel AB. Prishuset säljer först och främst idrottspriser, pokaler, medaljer och gravyr till såväl sportklubbar och företag som privatpersoner. Prishuset gör även profilprodukter åt företag och graverar på de flesta material. Se www.prishuset.se för mer info!

Om du vill titta närmare på någon av getpersonals produkter så är du välkommen in i någon av Prishusets butiker. I butiken i Täby har vi på getpersonal.se vårt lager och produktion, men du kan även titta in i Prishusets butik på Kungsholmen för att titta på våra produkter. Det är dock bäst att kontakta oss innan du kommer för att försäkra dig om att produkten finns på plats.

Har du frågor som rör getpersonal så titta om den finns besvarad under FAQ-avdelningen. Finns den inte det så är du välkommen att skicka ett mail till info@getpersonal.se. Du kan även nå oss på telefon 08-684 279 39 vardagar kl 10-17.

Vår företagsadress är:

Narrow Road AB
(getpersonal.se)
Propellervägen 12
183 62 Täby

Organisationsnummer: 5590673728

Vi som driver getpersonal.se är:Carl-Johan Wiel-Berggren
VD. Utveckling, produktion, support och marknadsföring
Rasmus Kling
Utveckling, produktion och supportViktor Norebert
Utveckling, produktion och support