Varukorg
Meny

Cigarettetuier

När du ska köpa cigarettetui med gravyr online så har vår webbshop getpersonal.se precis vad du beöver. Graverade cigarettetuier är perfekta gåvor och en snygg accessoar till rökaren! Cigarettetuier är behållare, oftast i metall, för att säkert förvara en mindre mängd cigaretter. Till skillnad från vanliga cigarettpaket så riskerar inte cigaretterna att krossas när de ligger skyddade i cigarettfodral. Vi har cigarettetuier i både metall och läder eller skinn. Det finns olika storlekar beroende på hur många du vill förvara, men det vanligaste är att ett cigarettetui förvarar ca 20 st standard-cigaretter. Bland våra cigarettetui läder så är modellerna från tyska VH mycket populära och högkvalitativa, och bland modellerna av cigarettetui metall så har JC många fina varianter som passar utmärkt att gravera.

Gravyren gör cigarettetuiet till en personlig och unik present till rökaren, en gåva som tack vare gravyren kommer att bli uppskattad och ihågkommen. Gravyren sitter ju alltid kvar där. Förslag på vad man kan gravera in är t.ex. namn, initialer, datum, en rolig text eller ett citat som passar mottagaren. När du gör ett köp hos oss går allt dessutom väldigt snabbt och smidigt. Vi graverar och skickar alla ordrar snabbt på vardagar, så det tar inte lång tid innan du får hem ditt helt unika cigarettfodral, oavsett om det är till dig själv eller en present till någon du håller kär.

Ett cigarettfodral skinn, läder eller metall är dessutom ett elegantare sätt att förvara dina cigaretter på, och inom rökkulturen är det populärt med ett cigarettetui i rostfritt stål beprydda med gravyr av monogram eller andra texter. Under första och andra världskriget var cigarettfodral en populär accessoar bland soldater, och det finns många historier om hur cigarettetuier räddade liv genom att stoppa kulor. Nedan finner du våra cigarettfodral som du själv designar genom att välja text och typsnitt. Vilket cigarettetui gravyr väljer du? Alltid fri frakt!

Filter
21 produkter
Filter
21 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.