Varukorg
Meny

Passfodral & Reseplånbok

Om du letar efter ett personligt passfodral med namn eller en reseplånbok skinn att köpa online så har du nu när du har hittat getpersonal.se kommit helt rätt! Ett passfodral herr eller dam med initialer är en perfekt present till den frekvente resenären, det blir snyggare och roligare att förvara sitt pass i ett snyggt passfodral skinn eller veganskt läder. Reser din älskling kanske mycket i jobbet? Då är ett passfodral med initialer en perfekt present. Ni kommer såklart att sakna varandra mycket när din andra halva är ute på resande fot. Men då kan du förse din partner med mycket kärlek med ett personligt passfodral gravyr. Varje gång din partner använder passet så kommer denne att se passetuiet och komma ihåg din kärlek och omtänksamma gåva.

Det är roligt att resa och uppleva nya platser, lära känna nytt folk och kulturer. Med passfodral med namn så kan du göra resan roligare för hela familjen, även dina barn som med t.ex. ett passfodral initialer lär sig att det är både viktigt och roligt att hålla reda på sitt pass. Varför inte överraska hela familjen med ett personligt passfodral skinn med initialer i julklapp? Det kommer bli en ihågkommen present som dessutom kan användas hela livet. Ett rosa passfodral dam är en perfekt present till dottern, syrran eller mamma!

Oavsett om presenten är till en student eller någon annan så är dessa presenter mycket populära som gåvor. Det kan vara till en födelsedags eller annat tillfälle, eller varför inte bara en kärleksfull vardagspresent? De absolut flesta tycker väldigt mycket om att resa så i stort sett alla tycker om att få en riktigt fin och genomtänkt reseplånbok som dessutom är försedd med namn eller med initialer eller en annan rolig, gullig eller skämtsam text. Kanske har ni ett internt skämt eller någon annat roligt som passar bra att gravera in? Mottagaren av din unika present kommer då att dra på smilbanden varje gång den används! Även om din kompis eller älskling är halva jordklotet bort så kommer ett passfodral skinn alltid att påminna personen om dig och ni kan längta efter varandra och se fram emot när ni får träffas igen. Om man som kompisar reser runt tillsammans kan det också vara roligt och snyggt med matchande fodral med gravyr som är utformad likadant, det blir lite extra coolt varje gång ni tar fram passfodralen på flygplatsen för incheckning.

Så titta igenom vårt utbud nedan, här hittar du enkelt en fin reseplånbok skinn med gravyr. Detta är även en mycket populär studentpresent. Många studenter vill ut och backpacka och upptäcka både världen och sig själva efter många långa år i skolbänken och innan de bestämmer sig vilken typ av karriär de vill ta sig an i det kommande arbetslivet. Uppmuntra denna utforskning av världen med ett personligt passfodral med namn som skyddar deras pass under den långa resan genom världen och livet. Vi har exklusiva passfodral herr eller dam och praktiska & smarta reseplånböcker som förvarar pass, pengar, kort, boardingkort och mycket mer. Med vårt smidiga gravyrverktyg designar du enkelt ett snyggt passfodral med initialer eller en reseplånbok skinn herr eller dam. Så välj ut en fin modell nedan och beställ passfodral herr skinn med namn till herr eller dam redan idag. Vi behandlar och skickar din order snabbt, snyggt och enkelt och har dessutom fri frakt.

Filter
12 produkter
Filter
12 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.