Varukorg
Meny

18-års present

Dagen då en människa fyller 18 är en stor dag i livet. Det är en dag som vi alla minns, för det är dagen då vi lämnar barndomen och ungdomen bakom oss och tar våra första steg som lagligt vuxna. Vi blir myndiga, en aktningsfull ålder, och befinner oss i oftast i slutet av vår utbildning på gymnasiet, eller har precis avslutat den. Var man än befinner sig i livet när man blir 18 år gammal kommer det alltid att vara en stor dag.

Det är mycket som händer vid 18 år. Man har rätt att ta sitt körkort, man får rösta och har rätt att bestämma över sitt eget liv. Det är en stor frihet som fyller livet, samtidigt som ansvarsbördan blir allt tyngre. Det kan med andra ord vara både fint, uppskattat och behövligt att verkligen lägga ner sig på presenten till 18-åringen, för det är en present som kommer att etsas kvar i minnet.

Som 18-åring är man färsk till livet, och börjar sakta upptäcka hur vuxenvärlden ser ut. Skygglapparna är borta och framför 18-åringen ligger en hel värld med möjligheter. Genom att uppmärksamma denna unika födelsedag med en vacker och minnesvärd 18-års present hjälper du personen ta steget och minnas det som varit och samtidigt ge en hint om vad som komma skall. Passa samtidigt på att göra det än mer personligt, om du vill och kan. I vårt utbud av presenter till 18-åringar hittar du många fina alternativ, många av dem med möjlighet till graverade hälsningar. Om du ska köpa 18-års present online så har du hittat rätt, alltid fri frakt och snabb leverans!

Filter
116 produkter
Filter
116 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.