Varukorg
Meny

Exentri Plånbok

Om du ska köpa Exentri plånbok med gravyr online så har du hittat rätt! Hos oss på getpersonal.se så kan du enkelt beställa en kortplånbok Exentri med din egen gravyr. En perfekt present när någon du tycker behöver byta ut sin gamla slitna kortplånbok herr eller dam. Du kan gravera in namn, datum, initialer, ett ordspråk, ett citat eller någon annan rolig text som passar just till personen som du ska ge bort kortplånboken till. Det kan vara en present till födelsedagen, till studenten eller konfirmanden eller annat presenttillfälle. En kortplånbok är en tidlös present som alltid behövs och med personlig gravyr blir presenten både mer unik och omtänksam. Här kan du gravera in ett meddelande som presentmottagaren kommer att se och läsa varje dag! Ett utmärkt sätt att visa uppskattning och kärlek på.

Exentri plånbok är tillverkade i äkta läder av högsta kvalitet och finns i många olika färger. Den klassiskt svarta är en favorit, men du kan såklart matcha färg efter andra detaljer som mode, skor och annat. Det kan vara bra att tänka på när man ska ge en present till någon som gärna matchar sina outfits och färger på ett snyggt sätt. För en kortplånbok dam så är de rosa, lila och röda modellerna mycket populära!

Exentri kortplånbok är genomtänkt från början till slut. Exentri plånbok kombinerar korthållarens fördelar med den traditionella plånbokens förmåga att hålla ordning på sedlar och kvitton. De två kort som du använder oftast finns snabbt tillgängliga genom att enkelt trycka ut dem med tummen. Exentri kortfodral behöver inte ens öppnas. Plånboken är liten och smidig som ändå hanterar sedlar utan problem. Sedlarna förvaras i ett fullstort sedelfack mitt i plånboken. Förmodligen den bästa och smidigaste plånboken som finns! Exentri plånbok med gravyr har måtten 90 x 70 x 10 mm. Öppningen för tummgreppet är rektangulärt och låset är i rostfritt stål. Plånboken har sju fack för kort plus ett separat rymligt sedelfack. Om du ska köpa korthållare Exentri i Sverige så har du kommit rätt. Levereras till dig i en elegant presentask. Beställ en helt unik kortplånbok herr eller dam redan idag, en Exentri plånbok med gravyr löser din förvaring av kort och sedlar snyggt, enkelt och effektivt. Fri frakt och snabb leverans!

Filter
9 produkter
Filter
9 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.