Varukorg
Meny

Snusdosor

Hos oss på getpersonal.se kan du enkelt köpa snusdosa gravyr online. Du kan få snusdosan graverad med namn, tryck eller motiv, vi kan gravera det mesta. En rolig snusdosa med gravyr är guld värd för den inbitne snusaren. Prisa gud för snus! Med en pris snus under läppen känns allt som det ska igen. Och med en snusdosa metall kan du vara säker på att snuset stannar där det ska. Och att det håller sin kvalitet länge. Vi har flera olika snygga snusdosor i metall, aluminium, silver eller tenn för den riktige finsmakaren. De mest populära modellerna av snusdosa gravyr nedan är "Classic Steel" och "Vintage" som är gjorda av rostfritt stål, samt modellerna "Dus Slim Vintage Alu" i flera olika färger som är tillverkade av aluminium.

Alla blir mycket snygga med gravyr och en perfekt present till snusaren, en snusdosa med tryck kommer sent att glömmas eftersom den i stort sett kommer användas hela tiden, varpå mottagaren av din unika gåva kommer att se gravyren hela tiden. Snus är verkligen ett svenskt påfund, och svensken köper gärna på sig en stock eller två när tillfälle ges, men det är även populärt bland våra nordiska grannar. Så var inte förvånad om du ser någon med en snusdosa med gravyr när du reser runt bland i våra närmsta grannländer. Det finns en anledning att utrycket "Swedish Snus" är känt världen över, och det är faktiskt så att snus på det sätt som det tillverkas i Sverige endast går att få tag på i vårt land samt Norge och Danmark.

Om du köper en snusdosa i metall kan du lita på att det är en dosa som du kan ha med dig länge – de är nämligen mycket stryktåliga och tuffa! Även aluminium-dosorna är mycket tåliga. Inget mer slit och släng, med dessa dosor kan du förvara ditt snus med klass. Och inte nog med att den är mer hållbar och har en skön tyngd. Du kan även göra den mer personlig och unik genom att skriva din egen gravyr – du väljer text och typsnitt så graverar vi den åt dig. En personlig snusdosa metall med gravyr är för den riktigt seriöse snusaren.

För påssnus så passar det bäst med snusdosorna i plåt, stål eller aluminium med utläggarlock, och för lössnus passar det bäst med snusdosorna utan utläggarlock. Vad du än föredrar så hittar du enkelt en fin snusdosa metall med tryck nedan. Du kanske till och med vill ha flera olika egna snusdosor, en i tenn, en i rostfritt stål och en i silver? Oavsett hur du väljer så får du hög kvalitet till rätt pris och med snabb leverans, fraktfritt. Köp snusdosa gravyr på nätet redan idag!

Filter
12 produkter
Filter
12 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.