Varukorg
Meny

Laddstation Mobil

Om du ska köpa en laddstation iPhone eller laddningsstation mobil på nätet så har du hittat rätt! Vi har snygga och praktiska laddstationer som förvarar både mobiler när de laddas samt andra småprylar. Det blir snyggare med lite ordning och reda i hemmet. Låg inte mobil eller prylar ligga löst på skrivbord eller nattduksbord, utan investera i smarta lösningar för förvarning och laddstation mobil så blir det mer organiserat och en allmänt trevligare miljö. En laddningsstation iPhone eller annan smartphone blir en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Ladda mobilerna med stil istället för att låta dem ligga löst på skrivbord eller en hylla. Våra snygga laddningsstationer nedan har dessutom utrymme för annan småförvaring som passar bra att ha nära mobilen. Vem känner du som kan ha lite svårt att hålla ordning och reda på sina prylar? Överraska med en laddstation i läder eller PU och uppmuntra till mer ordning och reda!

Våra laddstationer kan dessutom graveras med eget namn, text eller annat roligt varpå det blir en omtänksam och unik present. Ett förslag för gravyr kan vara "glöm inte att ladda!" för personen som ibland glömmer att ladda mobilen innan denne ska ut på stan. Våra laddningsstationer tillhör dessutom större produktserier där du kan matcha med andra snygga och praktiska produkttyper vilket rent inredningsmässigt blir en snygg och genomtänkt detalj i hemmet. De flesta laddningsstation iPhone rymmer ett par mobiler som snyggt kan ställas upp bredvid varandra medan de laddar. De kan såklart stå där även när de inte laddas, vilket är en bra lösning när man vill att personerna eller personerna man umgås med ska fokusera det sociala på de andra i rummet snarare än på sociala medier på mobilen.

Så välj ut en laddstation iPhone som du tycker är snyggt och passar bra hemma hos er, och fundera ut en finurlig gravyrtext som kommer att ge er ett leende på läpparna där hemma vid den dagliga användningen av laddstation mobil. Nu när någon knappt använder stationära telefoner längre så är faktiskt laddningsstation mobil ett måste i hemmet. Det går riktigt snabbt när du beställer från oss på getpersonal.se och vi erbjuder dessutom fri frakt!

Filter
5 produkter
Filter
5 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.