Varukorg
Meny

60-års present

När de 60 åren är passerade av ens liv så är det mycket som ligger bakom en. Samtidigt så är det en helt ny värld som stundar inom några år, och för vissa så kanske den världen redan är här. 60 år är en ansenlig ålder att komma upp i och efter ett helt liv av åtaganden och kämpande så börjar äntligen ålderns sensommar att komma, där avkoppling och tid med sina närmaste är det viktigaste. 60 år förtjänar att firas stort och markerar början på det årtionde som till slut ger oss vår tid som pensionärer.

En blivande 60-åring kan såklart önska sig mycket eller ingenting alls. Det skiljer sig från person till person, men en sak vet vi – en välplanerad present är alltid uppskattad. Kanske är din blivande 60-åring som många andra, att den bestämt hävdar att den inte behöver något. Det kan vara fullständigt ärligt från deras sida, men trots det så är en gåva alltid en gåva och kommer den från dig betyder den mycket.

Här på Getpersonal.se vill vi att du blir personlig. Det är vad som gör en present bättre och mer värdefull. Det blir någonting mer än enbart en sak som gör något eller ser bra ut – det blir att ge bort en del kärlek i form av en gåva. Vi har därför tagit fram en rad olika alternativ som du kan ge i 60-års present. Många av dessa går också att anpassa med gravyr, för den där personliga och permanenta hälsningen som du vill lämna till din blivande 60-åring. Om du ska köpa 60-års present online så har du hittat rätt, alltid fri frakt och snabb leverans!

Filter
112 produkter
Filter
112 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.