Varukorg
Meny

USB-tändare

Här på getpersonal.se hittar du enkelt en snygg USB-tändare med gravyr där du själv får välja text, typsnitt och textstorlek. Smidigt, snabbt och enkelt. USB-tändarna har inte en klassisk bensin- eller gaslåga, utan du tänder din cigarett mot en liten blixt eller ett varmt område. USB-tändare med tryck laddas enkelt upp visa USB-sladd som medföljer varje tändare. Mycket enkelt och smidigt, och du behöver aldrig tänka på att köpa ny tändare för att gasen eller bensinen har tagit slut. En del USB-tändare med gravyr behöver du bara öppna locket på för att de ska starta, medan du trycker på en knapp på andra varianter. Och du laddar den enkelt, via USB såklart. Det kan vara vid datorn eller kanske har du en fin powerbank som du kan använda för att ladda din USB-tändare med tryck.

USB-prylar har blivit enormt populära allt eftersom vi börjat använda laptops och datorer i stort sett varje dag. USB-porten finns alltid nära, och varför då inte utnyttja den till fullo. Känner du någon som skulle uppskatta en personlig USB tändare med gravyr av t.ex. namn? Då kan du här enkelt skapa en unik och rolig present. Du kan gravera in namn, initialer, datum eller en rolig text som betyder något just för er. Vi kan även gravera symboler och annat, om du är intresserad av det så är det bara att maila oss så återkommer vi till dig inom kort!

Nedan hittar du flera fina USB tändare med tryck i olika färger och designs. Modellen "Champ" funkar så att tändaren sätts på så fort du öppnar locket, och på modellen "Silver Match" så finns det en knapp som ger en blixt. Välj ut den modellen och färgen du gillar bäst och fundera ut något gulligt eller fint att gravera in och lägg din beställning på USB tändare med gravyr redan idag. Vi graverar och levererar snabbt och erbjuder dessutom fri frakt.

Filter
6 produkter
Filter
6 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.