Varukorg
Meny

Presenter & Prylar

Roliga prylar med din egen gravyr. Saker för oss att ge bort som visar att vi bryr oss och tycker om någon. Att vi tänker på personen. Presenten eller den roliga prylen passar kanske mer eller mindre bra till mottagaren, men gemensamt för alla gåvor är att de ges med välmening, med en förhoppning om att de kommer att uppskattas och ge glädje och vara till nytta för mottagaren.

Hitta något som inte bara talar till det praktiska, utan också det känslomässiga. Den perfekta kombinationen av det som skapar den perfekta gåvan.

Vi gör det lätt för dig som givare. Bland kategorierna i menyn hittar du fina, roliga och praktiska produkter inom alla möjliga områden och intressen. Vi har prylar till badrum och bastu, hem och hus, skrivbord och kontor, plånböcker och korthållare, tillbehör för snus, cigaretter och cigarrer och inte minst roliga prylar för USB! Bland de populära varumärkena vi säljer inom dessa kategori hittar du bland annat Rento, Stackers, Pfeilring, Troika, Zippo, Iittala, Mauro Conti, Exentri, Orskov, Fisher Space och Parker och LSA. Fullt med högkvalitativa produkter med andra ord!

Vi har också gott om prylar för dig som samtidigt är ute efter att kombinera presenten med humor. För att du verkligen ska kunna känna dig nöjd med ditt inköp så har vi sett till att presenterna och våra roliga prylar är vackra och tåliga. De flesta går dessutom att få med gravyr för den där personliga touchen som ibland krävs för att göra en present lite extra speciell.

Filter
Produkter 1-120 av 469
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-120 av 469
Föregående Nästa

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.