Varukorg
Meny

Konfirmationspresent

Att ta konfirmationen är en viktig milstolpe i många unga människors liv och markerar deras engagemang för tro och värderingar. Presenter hör till den efterföljande mottagningen och en personlig konfirmationspresent med gravyr som passar just er konfirmand hittar du enkelt i vårt utbud av minnesvärda och meningsfulla presenter.

Upptäck en rad omtänksamma presenter som resonerar med betydelsen av konfirmationen. Oavsett om det är ett personligt smycke eller en praktisk och rolig pryl så är alla produkter utvalda med omsorg för att återspegla tillfällets högtidlighet och glädje.

Det som utmärker våra konfirmationspresenter är möjligheten att välja personlig gravyr, vilket dessutom inte heller påverkar vår snabba leveranstid. Med möjligheten att lägga till namn, datum eller meningsfulla meddelanden kan du skapa en verkligt unik och minnesvärd gåva som fångar essensen av denna heliga milstolpe. Oavsett om du firar en familjemedlem, en vän eller en älskad, kommer våra personligt graverade konfirmationspresenter garanterat att göra tillfället ännu mer speciellt.

Filter
102 produkter
Filter
102 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.