Varukorg
Meny

Högtider & Tillfällen

Letar du efter en personlig gåva till nära och kära? Vi har högtidspresenter med din egen gravyr till alla årets högtider och andra tillfällen när du ska ge bort en unik gåva. I menyn hittar du fler kategorier baserat på högtider där du kan klicka vidare för att se våra bästa tips på högtidspresenter för just den högtiden eller det tillfället. Året är fullt av diverse högtider och tillfällen när man behöver ge bort fina och unika gåvor, lyckligtvis så har vi något passar perfekt till vad du än kan tänka dig. Vi har högtidspresenter i alla prisklasser, från prisvärt till mycket exklusivt, och i massor av designer och olika material. Vilket presenttillfälle det än handlar om så kan du välja ut en snygg och passade produkt och välja egen gravyrtext till, något som får din personliga gåva att stå ut gentemot andra högtidspresenter och kommer garanteras att värderas högt av mottagaren.

Det blir alltid mer genomtänkt och roligare med en personlig gåva, både för dig som ger bort den men även för mottagaren. När den personliga gåvan öppnas så är det först till synes en vanlig gåva, men när man tittar närmare på gravyren så får gåvan plötsligt den där lilla extra touchen som får den att stå ut och bli varmt ihågkommen. Missa t.ex. våra mycket eleganta och exklusiva gåvor från Orrefors som t.ex. skålar och tårtfat, de passar perfekt som personliga gåvor med egen gravyr.

Bröllopet är en klassisk högtid där kärleken firas, och det är mycket populärt bland våra kunder att beställa personliga gåvor till bröllopen. Sen har vi såklart examen, alla hjärtans dag, studenten, mors dag, fars dag och flera andra högtider och tillfällen som en högtidspresent passar alldeles utmärkt till. En personlig gåva blir så mycket mer unik, omtänksam och minnesvärd. Bokmärk denna sida så blir det enkelt varje gång du behöver köpa en högtidspresent online. När det kommer till gravyr så är det populärt med namn och datum på just högtidspresenter, och typsnitt och textstorlek får du välja själv - en perfekt personlig gåva! Köp högtidspresent online redan idag, fri frakt och snabb leverans!

Filter
Produkter 1-120 av 440
Föregående Nästa
Filter
Filter
Produkter 1-120 av 440
Föregående Nästa

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.