Varukorg
Meny

Plånbok

En plånbok är en accessoar som nästan alla använder och är därför även en mycket uppskattad present. Hos oss har du dessutom möjlighet att göra gåvan lite extra speciell då vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitativa plånböcker med plats för personlig gravyr. Vilken modell tror du kommer att passa mottagaren bäst? Den klassiska plånboken i slitstarkt skinn i en vacker brun nyans eller den där lite mindre modellen med kuvertlock i puderrosa PU-läder? Här finns något för alla personligheter!

Plånböcker med gravyr

En plånbok med egen text passar utmärkt både när du vill överraska någon du tycker om eller när du vill unna dig själv något extra fint. Du kan välja bland stilrena och trendiga modeller från varumärken som Stackers, Mauro Conti, Ørskov och Jacob Jones som vi sedan hjälper dig att gravera med ditt önskade budskap. Du väljer enkelt text, typsnitt och storlek för gravyren genom att fylla i fälten för fram- och baksida under sidan för den produkt du önskar beställa. Kanske vill du överraska din partner med en plånbok prydd av ett kärleksfullt meddelande eller vackert citat? Eller se till att ditt barn lättare kan hålla reda på sin plånbok genom att gravera den med barnets namn? Vi på getpersonal.se hjälper dig att göra din present både personligare och roligare!

Är du ute efter en plånbok för dam eller herr? Hos oss hittar du stilar som passar alla. Vi erbjuder både små och nätta modeller av veganskt läder i vackert puderrosa eller taupe och klassiska plånböcker i ljust cognacfärgat, mörkbrunt eller svart äkta skinn. De många facken gör det enkelt att hålla ordning bland sedlar, mynt och kort.

En klassisk och tidlös present

Gör någon glad genom att överraska personen med en plånbok med gravyr. Plånböcker används nästan av alla och är därför en både uppskattad och tidlös present som kommer att komma till stor användning. Med ett personligt budskap kommer dessutom personen att påminnas om dig varje gång han eller hon använder den! Många av modellerna ingår i serier med andra accessoarer, vilket gör att du kan matcha plånboken med en lika snygg nyckelring eller kanske en lyxig sedelklämma?

Filter
8 produkter
Filter
8 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.