Varukorg
Meny

Hem & Hus

Köp prylar till hemmet och saker till hemmet online. Detaljer till hemmet med personlig touch, förvaring och hus med egen gravyr. Klicka på någon underkategorierna i menyn för att se hela utbudet under alla olika produktkategorier. Många gånger är de saker som vi inte ens visste att vi behövde, men när de väl finns hos oss så kan vi inte föreställa oss ett liv utan dem. De är helt enkelt alldeles för viktiga för att inte ges en alldeles egen tanke och därmed också en egen kategori, med massor av prylar för hemmet. De extra detaljerna som gör tillvaron lite trevligare och lite vackrare hittar du här, perfekta som eget inköp eller som present till någon som du tycker om.

Du kanske letar efter present till inredningsintresserad eller personliga presenter till nya husägare? Varför inte en laddstation för smartphones, personliga nyckelringar eller en stor ljuslykta med namn graverat på? Här finns massor av saker att önska sig till hemmet. Ett mycket populärt inslag är t.ex. Iittalas berömda Kivi-ljuslyktor som finns flera fina färger, och med den personliga gravyren så blir det perfekta som present till hemmet. Även vaser med gravyr är populära prylar till hemmet.

I den här kategorin hittar du också annorlunda och lyxiga prylar till hemmet, och saker till hemmet för de som vill ha det lilla extra. Exklusiva lådor för skovård och smarta förvaringslösningar för hem och hus. Alla produkter kan graveras, vilket blir trevliga och personliga gåvor som kommer att uppskattas varje gång de ses eller används. Dessa prylar för hemmet blir en påminnelse om din omtänksamhet samtidigt som en praktisk funktion fylls, dubbelt så bra! Vad som passar bäst att gravera kan vara, namn, datum, initialer eller ett budskap som ni delar, perfekt för saker till hemmet online. Oavsett vad du väljer så kommer du få en elegant graverad produkt som kommer få en självklar plats i ert hem. Beställ smarta prylar till hemmet redan idag, fri frakt och snabb leverans!

Filter
104 produkter
Filter
104 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.