Varukorg
Meny

Skrivbordsförvaring

Letar du efter smidig och stilren skrivbordsförvaring, förvaringsbricka eller coin tray? Då har du hittat rätt! Bland produkterna nedan hittar du smidiga förvaringslösningar för skrivbordsförvaring. En del av produkterna kan dessutom graveras vilket blir en rolig och unik present. Det blir lätt lite väl många småprylar som bara ligger slumpmässigt utspridda på skrivbord eller nattduksbord, vilket inte ser trevligt ut och det blir dessutom mycket svårare att hålla reda på småprylar som nycklar, mobil, glasögon, mynt, plånbok eller korthållare och annat smått. Om du själv eller någon du tycker om har problem med just detta så har du lösningen här nedan. Smidiga förvaringsbrickor, coin trays och snygga lösningar för skrivbordsförvaring. På de produkter som kan graveras kan det vara roligt och snyggt att gravera in namn, initialer eller en text som kanske påminner om att inte glömma det viktigaste när man lämnar hemmet.

På morgonen innan jobbet, eller innan man ska iväg på middag eller dylikt, så kan det lätt bli stressigt, och förvarar man då alltid sina småprylar på samma ställe så blir det lätt att komma ihåg och hitta dem innan man rusar iväg. Bland produkterna nedan så är Stackers väldigt populära eftersom de ingår i större produktserier där det finns många andra snygga och praktiska produkter som fyller andra funktioner. En idé är att ge bort en hel produktserie där alla produkter matchar varandra i färg och design, och ge bort denna produktserie över en längre period, kanske börja med en förvaringsbricka eller coin tray, och sen bygga ut serien allt eftersom. Det kommer bli en uppskattad och rolig tradition med väldigt praktiska produkter.

Vem vill du hjälpa på traven med att styra upp ordningen på småprylarna. En coin tray, förvaringsbricka eller skrivbordsförvaring blir både funktionell och snygg inredning som berättar om ett organiserat och ordnat hem. Vissa av oss är lite mer slarvigt lagda än andra, och då passar det extra bra med en roligt produkt som dessutom kanske är personligt graverad för att motivera till att hålla ordning och reda hemma. Beställ redan idag, fri frakt och snabb leverans!

Filter
8 produkter
Filter
8 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.