Varukorg
Meny

Nyckelringar

Ge bort något både användbart och personligt till någon du tycker om och beställ en nyckelring med gravyr från getpersonal.se! En personlig present blir garanterat en roligare present och här kan du välja bland nyckelringar i en mängd olika stilar med plats för ett namn, ett vackert budskap eller en rolig hälsning. Ge bort den till en familjemedlem eller någon annan du bryr dig om och få personen att tänka på dig varje gång han eller hon använder nycklarna!

Personlig nyckelring för dam och herr

En nyckelring är en utmärkt accessoar för dig som vill ge din nyckelknippa ett lite snyggare utseende. Det är också ett måste för den som har svårt att hålla reda på sina nycklar. Den håller dem nämligen inte bara samlade, utan gör det också lättare att hitta nycklarna när de ligger löst i väskan. För att göra nyckelringen lite personligare och lite roligare erbjuder vi dig dessutom möjligheten att dekorera den med ett eget motiv eller tryck. Beställ till exempel en nyckelring i äkta silver med ditt barns namn när det är dags för honom eller henne att få sina första hemnycklar, eller satsa på en trendig nyckelring i rostfritt stål med ett fint budskap som gravyr och ge bort till din partner som en kärleksfull överraskning. Vi hjälper dig att utforma en nyckelring utefter dina önskemål!

Nyckelring i silver eller stål - välj din favorit

De nyckelringar du hittar hos oss på getpersonal.se passar både dam och herr och finns tillgängliga i en mängd olika utföranden. Välj bland trendiga modeller i roséguld i nätt och smal design eller beställ en nyckelring i en form som passar mottagarens personlighet. Kanske ett flygplan till den som älskar att resa eller en nyckelring utformad som ett multiverktyg med plats för både nycklar, kapsylöppnare och skruvmejsel? Här finns något för alla! Du har dessutom möjlighet att välja mellan nyckelringar i äkta silver eller slitstarkt stål och garanteras därför en produkt som kommer att hålla för många års intensivt användande. Hitta din favorit och välj sedan vad du vill att vi ska gravera den med för att göra nyckelringen lite extra personlig. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om som du vill ska påminnas om din kärlek varje gång nycklarna används!

Filter
23 produkter
Filter
23 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.