Varukorg
Meny

Ljuslyktor

Något som genast bidrar med en ombonad och inbjudande känsla i hemmet är vackra ljuslyktor. Det varma ljuset från en brinnande låga kan få vilken kal och tråkig inredning som helst att komma till liv och känns lika mysigt under ljumma sommarkvällar som mörka vintermorgnar. Överraska därför någon du håller kär med en ljuslykta från populära varumärken som Iittala eller Orrefors och ge den ett helt unikt utseende genom att dekorera den med en personlig gravyr! Vi hjälper dig att gravera den ljuslykta som faller dig bäst i smaken med det typsnitt och den teckenstorlek du önskar.

Ljuslyktor med gravyr - en personlig gåva

Ibland kan det vara svårt att komma på vad man ska köpa i födelsedagspresent till partnern eller ge bort som avtackningsgåva till kollegan som ska gå på föräldraledighet. Du vill hitta något som är användbart, men också betydelsefullt, och vad kan då passa bättre än en vacker ljuslykta med personlig gravyr? Hos oss på getpersonal.se kan du välja bland stilrena och tidlösa ljuslyktor i glas i en mängd olika designer och storlekar och själv välja vilket motiv du vill pryda den med. Vi hjälper dig att gravera en personlig text, ett viktigt datum eller ett vackert budskap och kan till och med gravera in symboler efter önskemål. Kontakta oss bara via e-post så kommer vi att göra vårt bästa för att ge dig den ljuslykta just du är ute efter!

Ljuslyktor från välkända varumärken

I vår webbutik hittar du vackra ljuslyktor från omtyckta glastillverkare som Iittala och Orrefors. Välj bland små varianter i enkel och stilren design eller lite större lyktor av metall med glasväggar och placera inomhus eller utomhus på de platser där du vill skapa en extra mysig atmosfär. Ett tips är att ställa flera ljuslyktor tillsammans för ett ännu pampigare intryck! Under varje produkt kan du sedan fylla i din personliga gravyr för att göra ljuslyktan olik alla andra. Ge sedan ge bort den till en vän eller partner för att få personen att påminnas om hur mycket du tycker om honom eller henne varje gång ljuset tänds.

Filter
9 produkter
Filter
9 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.