Varukorg
Meny

Inori

Inori är ett japanskt märke som gör eleganta, stilrena och exklusiva smycken. Med enkla medel väcker de stora känslor i åskådaren. Inori startades i Japan på 90-talet och har under sin 20-åriga levnad blivit kända som ledande inom smyckesindustrin på smycken i rostfritt stål. Inori smycken med gravyr har fångat många med sin enkla och tilltalande design. Smyckena ligger helt rätt i tiden och samtidigt tidlösa i sin formgivning och passar alla åldrar och alla stilar.

Inori använder kirurgiskt stål av allra högsta kvalitet i alla sina produkter, och det gör Inori smycken väldigt hållbara och ger dem lång livslängd. Alla Inori smycken är vänliga mot huden och tål dessutom vatten. Det här är smycken som man kan bära länge och med stor glädje varje dag. För att göra Inori smycken ännu mer särskilda och unika har du möjlighet att gravera in din egen valda text. På så sätt blir smycket ännu mera ditt eget och du kan uttrycka vem du är på det sätt som passar dig bäst.

Välj bland läckra och snygga halsband och diskreta men vackra armband som andas tidlöshet och kvalitet. Här finns något för alla, och är därför perfekta presenter att ge bort. En personlig och unik gravering är kronan på verket på dessa fantastiska smycken. Beställ Inori smycken med gravyr idag för snabb leverans - och vi bjuder dig på fri frakt!

Filter
18 produkter
Filter
18 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.