Varukorg
Meny

Whiskyglas

Whiskyglas förkroppsligar essensen av sofistikering och njutning vilket gör dem till idela presenter till whiskyentusiaster. I vår kollektion av whiskyglas med gravyr hittar du en mängd olika stilar, från klassiska tumblers till eleganta tulpanformade provningsglas. Vårt utbud av whiskeyglas från kända märken är noga utvalt och varje glas har sina egna unika detaljer och egenskaper vilket säkerställer möjligheten till en minnesvärd dryckesupplevelse för alla olika typer av whisky.

Det som utmärker våra whiskyglas är möjligheten till personlig gravyr med snabb leverans. Genom att gravera in texter som t.ex. namn, datum eller ett genomtänkt ordspråk så skapar du enkelt en verkligt skräddarsydd present som resonerar med mottagaren. Oavsett om det är för att fira en födelsedag, en prestation eller helt enkelt uttrycka tacksamhet så blir personliga whiskyglas en omtyckt och oförglömlig gåva.

Förhöj presentupplevelsen med våra graverade whiskyglas som är designade för att imponera på även de mest kräsna av whiskykännare. Utforska vårt utbud och upptäck en genuint unik och personlig present till whiskyälskaren i ditt liv.

Filter
31 produkter
Filter
31 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.