Varukorg
Meny
Studentpresent

Studentpresent

Välkommen till getpersonal.se! Här nedan hittar du massor av bra tips på personlig studentpresent till kille och tjej till årets student 2024, och det bästa är att du själv får välja gravyr. Att gå ut gymnasiet är en speciellt tid i en tonårings liv, en avslutning och en ny början på samma gång. På våra fina presenttips väljer du enkelt text, typsnitt och textstorlek när du gör din beställning, sen så graverar vi och skickar den snabbt. Det blir helt enkelt lite roligare med graverade studentpresenter. Gravyren gör din present helt unik, varpå den kommer bli uppskattad och ihågkommen hela livet. När det kommer till en gåva till student så har vi massor av bra förslag och tips. Det är t.ex. populärt med graverade manschettknappar eller en fickplunta som present till enkille, eller smycken, smyckeskrin med namn graverat eller champagneglas som gåva till en tjej. Den graverade presenten blir den bästa studentpresenten!

Vi har massor av fina produkter och roliga presenttips till studenter! Studentpresenter är viktiga gåvor att ge, vare sig det är till pojkvän, flickvän, bror, syster eller en nära vän. Studenten markerar slutet på en era – nu är den här personen vuxen och ska lämna skolan för att ge sig ut i arbetslivet, eller kanske ta ett sabbatsår och tänka igenom vad han eller hon vill göra med sitt liv. Se till att ge en personlig pryl med gravyr som verkligen blir minnesvärd. Ett tips är att gravera med ett alldeles särskilt budskap, en hälsning till studenten som ger styrka och mod inför det kommande mötet med verkligheten utanför skolans väggar.

Kanske letar du efter en personlig studentpresent till kille? Här finns bland annat en enormt stor fickplunta som rymmer upp till 1,9 liter. Eller varför inte tjusiga graverade ölglas? Vi har många olika kategorier av roliga produkter med egen gravyr.

Eller en studentgåva till din flickvän som kämpat så för att höja sina betyg den sista terminen? Ge henne ett hjärta att hänga kring halsen, graverat med meddelande som berättar hur stolt du är över henne. Eller varför inte en galant penna som man kan skriva med även under vatten – perfekt för den blivande globetrottern. Oavsett vad du väljer – gör det med omsorg och omtanke och visa för studenten hur glad du är att han eller hon har klarat av skolan så bra! Om du ska köpa studentpresent online så har du hittat rätt, alltid fri frakt och snabb leverans!

Filter
119 produkter
Filter
119 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.