Varukorg
Meny

Klackringar & Ringar

En klackring är ett klassiskt smycke för både herr och dam som vill ha det där lilla extra till sina outfits. En personlig klackring med gravyr, oftast av en bokstav eller initialer, gör den redan unika accessoaren ännu mer speciell. Vi har klackringar i äkta 925 Sterling Silver, antingen med rhodium-plätering eller plätering av äkta guld.

Vidare så är klackringarna i vårt utbud tillverkade i Italien, som är världsledande på produktion av högkvalitativa silversmycken. Storleken är dessutom justerbar så att de passar i stort sett allas fingrar. Vi rekommenderar att dessa ringar bärs på lillfingret eller ringfingret.

Med egen gravyr så blir en klackring en personlig och unik present till någon du håller kär. Det kan vara en födelsedag eller annan högtid där vi firar en för oss speciell person. Det kan vara till studenten, examen, eller varför inte bröllopet. Låt era bestmans eller tärnor bära matchande graverade klackringar under ceremonin, ett snyggt och unikt inslag. Som alltid så har vi snabba leveranser, även med din egen gravyr, och fri frakt. Passa på att beställa redan idag!

Filter
4 produkter
Filter
4 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.