Varukorg
Meny

Korthållare Läder & PU

Om du ska köpa korthållare läder herr eller dam så har du nu hittat till ett mycket fint utbud av dessa produkter. Hos oss på getpersonal.se väljer du enkelt bland korthållare skinn, läder och veganskt läder. Du får dessutom välja din alldeles egna gravyrtext, så om du klickar dig in på någon av produkterna nedan så är det enkelt att skriva in text och välja typsnitt och textstorlek. Det är med andra ord enkelt att beställa korthållare läder gravyr. Och din order behandlas snabbt och snyggt!

En korthållare läder herr eller kortfodral skinn & PU till dam är det perfekta sättet att hålla ordning på dina pengar. Varför göra det svårt med andra alternativ när du kan ha en korthållare läder gravyr som skyddar och förvarar såväl kort som kontanter på ett smidigt sätt? En korthållare skinn herr med namn, text eller initialer signalerar dessutom klass och stil. Ett kortfodral i läder för kort, som det också kallas, håller dina kort och pengar i tryggt förvar och är smidig och lätt att ta med sig. Den glider enkelt ner i bakfickan eller kavajfickan. Med ett kortfodral läder med gravyr i skinn istället för plånbok behöver du inte bläddra genom en massa olika fack för att hitta det du behöver – allt finns nära till hands.

Vi har många olika varianter och färger att välja mellan för att passa alla olika behov. Alla våra modeller är lika pålitliga och håller hög kvalitet. Vi har korthållare skinn som passar bäst till vardags och även mer lyxiga modeller för fest och finare tillställningar. Beställer du din korthållare i läder med din egen gravyr hos oss kan du dessutom sätta din egen unika prägel på din korthållare skinn enom att välja en text som graveras på korthållarens yta. Ett kortfodral läder med gravyr kan bli ditt personliga signum. Varför inte designa den perfekta presenten själv? Ett unikt och personligt kortfodral skinn som graverats med just rätt budskap. En garanterad succé! Köp korthållare läder herr eller dam redan idag, fri frakt och snabb leverans!

Filter
13 produkter
Filter
13 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.