Varukorg
Meny

Avtackningspresent

Ett avsked hör inte till det roligaste av stunder i livet, men det är tillfällen som fortfarande förtjänar sin uppvaktning. Inte minst gör personen som lämnar det. Ofta sker dessa avsked som en avtackning, alltså ett fullt naturligt avslut som varit väntat och av många också välkommet. Som ett tack för en lång och trogen tjänst är det standard med en avtackningspresent, för allt det som denna person har gjort, antingen i ett företag, en kommun eller en organisation. En gåva att ta med sig som minne av det man tidigare har varit en del av.

Det är sådana presenter som kommer att följa med personen länge. Avtackningspresenten blir en representation av alla de minnen som man har samlat på sig under tiden man varit aktiv. Många gånger kan presenten trigga saknad, men det är minst lika vanligt att den ger glädje, då det är de roliga minnena som är lättast att komma ihåg längst.

På Getpersonal.se har vi samlat många olika presenter som passar utmärkt som avtackningspresent. Vi hjälper dig med andra ord att hitta den perfekta presenten till den riktiga trotjänaren som har varit en naturlig del av er organisation i så många år. Vi vet att det kan vara svårt och det är därför som vi har gjort utbudet så stort som det bara är möjligt. Dessutom har du möjlighet att göra avtackningspresenten än mer personlig genom en hälsning i gravyr. Det kan vi garantera är ett uppskattat och glädjande inslag i en avtackningspresent. Om du ska köpa avtackningspresent online så har du hittat rätt, alltid fri frakt och snabb leverans!

Filter
109 produkter
Filter
109 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.