Varukorg
Meny

Manikyrset

Köp manikyrset herr eller dam med personlig gravyr online. Kroppsvård är mer populärt än nånsin, borde för män och kvinnor. Varför inte uppmuntra detta trevliga beteende genom att förse din älskling med ett personligt och proffsigt litet manikyrset? Eller ett stort om din partner är extra noggran med sina händer och naglar. Om du ska köpa manikyrset i skinn så passar det perfekt att gravera in namn, initialer eller en rolig liten text. Men vilket är vårt bästa manikyrset? Det beror lite på vad du har för behov. Ska det alltid tas med och ligga i t.ex. handväskan så passar ett litet set bäst, men om det bara ska vara hemma i badrummet så fungerar såklart ett större lika bra. Vi har manikyrset från Pfeilring i både små och stora storlekar.

Att ge bort ett fint manikyr solingen måste inte heller vara till någon som redan är proffs på kropps- och nagelvård. Det kan lika gärna vara ett nybörjarset till någon som du vill uppmuntra att börja ta hand om sina händer och naglar bättre. Då blir det roligare och mer motiverande med ett personligt set. Bland manikyrset män så är de svarta och bruna modellerna de mest populära, och för manikyrset dam så älskar våra kunder de färgglada varianterna! Manikyrseten är i läder, skinn eller PU och förvarar verktygen snyggt och säkert. Alla manikyrset herr och dam består av ett antal nödvändiga delar såsom, nagelsax, sax, fil och pincett. På varje enskilt sets produktsida så ser du exakt vilka delar som kommer med just det setet.

Vilken färg eller modell av manikyrset herr eller dam är din favorit av utbudet nedan? Välj det du gillar bäst och fundera ut en gravyrtext och beställ redan idag. Det blir en rolig, unik och personligt present som dessutom kommer att hålla för alltid, så dina ingraverade ord kommer också finnas med presentmottagaren för alltid.

Filter
9 produkter
Filter
9 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.