Butik Kungsholmen StockholmPå Hantverkargatan 79 (Prishusets Butik) på Kungsholmen (nära Fridhemsplan) kan du komma in och titta på en produkt, men notera att du innan måste höra av dig till oss och försäkra dig om att produkten finns på plats. Butiken har öppet vardagar kl. 10-18. Vi har vårt lager och produktion i lagerbutiken i Täby, och utställningsbutiken på Kungsholmen är inte alltid helt uppdaterad med hela vårt sortiment. Däremot så kan vi se till så att en viss produkt finns på plats en vardag efter att du har kontaktat oss (om du kontaktar oss före kl. 16 på en vardag).

Du kan även hämta ut beställningar här, men kom ihåg att meddela oss att du själv vill hämta ut beställningen om du beställer via hemsidan. Om du beställer och kontaktar oss senast kl. 16 på en vardag så är din färdiggraverade beställning klar att hämtas ut nästkommande vardag.

Telefonnummer till butiken på Kungsholmen är 08-17 86 86, men för frågor rörande getpersonal.se och vårt sortiment är det bäst att ringa på 08-684 279 39. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!