Varukorg
Meny

Pennor Parker

Köp Parker penna med gravyr online, vi på getpersonal.se levererar snabbt, snyggt och enkelt! En penna som gåva är många gånger en betydelsefull present. Det är långt mycket mer än enbart en vanlig anonym penna. Det symboliserar ofta tydliga steg tagna i livet, allt från konfirmation och examen till pensionsavgång. En penna står ofta som symbol i dessa lägen, en gåva att fortsätta skriva sin framtida historia med. Inte undra på att pennan är så viktig – speciellt när det gäller pennor från Parker. Hos oss är det enkelt att köpa Parker penna med namngravyr. Det kan vara en kulspetspenna eller en exklusiv Parker reservoarpenna, nedan hittar du många olika modeller. Jotter, Sonnet, IM, Urban, alla dessa modeller av graverad parkerpenna med presentbox är mycket populära och trevliga presenttips! De olika modellerna finns i flera färger nedan, guld, silver och svart med mera.

Parker är ett världskänt varumärke och de är vida berömda för sina högkvalitativa pennor. De passar därför utmärkt som presenter då de inte enbart är väldigt vackra, de är också användbara i många, många år. Det är Parker pennor online som följer med oss och ju personligare de är, desto mer värnar vi om dem och dess utseende. Pennorna från Parker är möjliga att få med egen gravyr. Det betyder att du personligt kan anpassa pennans utseende efter den tilltänkta mottagaren, om det så är dig själv eller någon som ska uppvaktas. Genom att köpa en graverad Parker penna ser du till att den alltid kommer att vara extra viktig för den kommande ägaren.

Parker pennor är populära just vid sådana tillfällen. Det betyder att du gör helt rätt i att köpa en Parker penna gravyr till den som ska uppvaktas. Det ger dig dessutom en unik möjlighet att lämna en personlig hälsning till denne eller dig själv, beroende på vem som ska ha pennan. En Parker penna med tryck graverat uppskattas nämligen av alla, en gåva perfekt till vännen som till dig själv. Låt oss på Getpersonal.se hjälpa dig hitta din unika lyxpenna, beställ redan idag!

Filter
10 produkter
Filter
10 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.