Varukorg
Meny

Necessärer

Här hittar du alla våra snygga necessärer från varumärken som Jacob Jones, Stackers, Esquire, Pfeilring och B Away i kvalitativa material. De är designade i en mängd olika utföranden och storlekar så att du lätt kan hitta en favorit i en stil som passar just dig. Sätt sedan din egen prägel på den genom att välja ut en personlig gravyr och förvara dina hygienartiklar på ett både praktiskt och snyggt sätt. En kvalitativ och personlig necessär i äkta skinn eller PU-läder är perfekt när du vill unna dig själv något fint eller överraska en vän eller familjemedlem med något unikt!

Necessär för herr och dam med personlig gravyr

Våra necessärer för dam och herr är en otroligt uppskattad present och finns tillgängliga i en mängd stilar, storlekar och utföranden. Och det bästa av allt? De har plats för en egendesignad gravyr där du själv väljer vad som ska stå skrivet och i vilket typsnitt. Kanske ett vackert budskap, ett internt skämt eller namnet på personen som ska få necessären? Det gör att personen alltid kommer att påminnas om dig och din omtanke varje gång necessären används!

En necessär är utformad för att ge plats åt dina mest nödvändiga produkter, oavsett om det handlar om förvaring hemma i badrummet eller för att hålla tandborste, tandkräm, rakartiklar, hudvårdsprodukter, manikyrset och andra hygienartiklar samlade under resan. Necessärerna du hittar hos oss finns tillgängliga i både små och lite mer rymliga modeller och de är utrustade med flera fack för att hålla ordning bland dina prylar. Vissa är även designade med en praktisk krok för att kunna hängas upp på väggen. Lika passande för företagsresenären som för den som ska på semester med familjen eller spendera en hotellweekend med vännerna!

Necessär i äkta skinn eller veganskt läder – vilken väljer du?

Necessärerna är tillverkade av slitstarka och tidlösa material som äkta skinn och veganskt läder, vilket gör att du kan räkna med en produkt som kommer att hålla för många kommande resor.

Filter
21 produkter
Filter
21 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.