Varukorg
Meny

Skoputslåda & Skovårdslåda

Här på getpersonal.se är det enkelt att köpa en snygg skovårdslåda med gravyr. En skoputslåda med namn blir en perfekt present till t.ex. den moderna gentlemannen som tycker om att vårda sina skor ordentligt. Det är dessutom en syssla som på lång sikt sparar in pengar eftersom skor håller betydligt längre när de underhålls kontinuerligt. Det är dessutom roligt att vårda sin skor när man har ett ordentligt skoputsset. Kanske känner du någon som borde ta bättre vara på sina skor? Då kan ett skoputs kit också vara en rolig och motiverande present till någon som är nybörjare på underhåll och vård av skor. Det är enkelt att använda våra skovårdslådor, och med alla Saphir-lådor så medföljer enkla och tydliga instruktioner. Vi har flera olika modeller av skoputsset att välja mellan, en exklusiv skovårdslåda saphir med egen gravyr passar perfekt att ha i hemmet, och vi har även mindre skoputsset som passar perfekt att ta med på resan. Ett skoputs kit med namn blir kul att ta med på t.ex. affärsresan där man fortfarande behöver se prydlig ut, men inte kan ta med sig en stor skoputslåda trä, hur gärna man än skulle vilja.

Så om du behöver köpa du en personlig skoputslåda eller ett skoputs kit till resan så har du hittat helt rätt. En skoputslåda med gravyr blir även en perfekt present. En exklusiv skovårdslåda trä blir en perfekt och uppskattad födelsedagspresent till mannen som fyller jämnt. En perfekt gåva - personlig och unik! Men vad ska man gravera in på en skoputslåda då? Jo, det kan vara allt från namn, initialer och datum till ett roligt citat eller ordspråk som handlar om skor. Du som känner personen som ska få presenten vet vad denne har för intressen i övrigt och kan genom att klura lite komma på en rolig och unik gravyrtext som får denne att dra på smilbanden varje gång som denne använder sitt skoputs kit. Namn och datum på en skovårdslåda med gravyr funkar naturligtvis lika bra och påminner mottagaren om din kärlek och omtänksamhet. Våra skoputsset som du ser nedan kommer med tillbehör som skoputskräm och skoborstar. På varje produktsidan ser du exakt vilka tillbehör som ingår till just den skovårdslådan. Vi har dessutom ett fint skohorn i cederträ som också kan graveras.

Vilket skoputsset tycker du är snyggast av modellerna nedan? Saphir Walnut tilltalar många, men alla har vi såklart olika smak. För den riktigt kräsna skovårdsfantasten så hittar du vårt skoputs kit Distinctivo nedan som innehåller allt du behöver för skovård och lite till. Beställ en personligt graverad skovårdslåda med namn redan idag, vi graverar och skickar beställningar snabbt, snyggt och enkelt! Klicka här för att titta på tillbehöver till skovårdslådorna.

Filter
7 produkter
Filter
7 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.