Skoputslåda Saphir Walnut

Produkten finns ej i lager

Beskrivning

Skoputslåda trä med gravyr Saphir Walnut. Mycket elegant och exklusiv skoputslåda med mässingshandtag för dig som vet hur man tar hand om sina skor! En komplett skoputslåda med allt du behöver för ordentlig skovård. Instruktioner om hur alla tillbehör används medföljer.

Skoputslådan kan graveras på framsidan eller inuti locket, en perfekt present till den skomedvetne mannen!

Denna mycket exklusiva skoputslåda innehåller följande tillbehör:

2 x Polish applicator brushes, 100% horsehair (1 dark, 1 light)

2 x Shine brushes, 100% horsehair (1 dark, 1 light)
1 x Professional shoe shine cloth (100% cotton)
2 x Saphir Médaille d'Or wax shoe polish, Pate de Luxe 50ml
1 x Saphir Médaille d'Or cream shoe polish, Pommadier
1 x Saphir Médaille d'Or Renovateur, 75ml
1 x Saphir Médaille d'Or Lotion, 125ml

Saphir Médaille d'Or Pate de Luxe Skovax


Detta lyxiga skovax är baserat på sju olika 100% naturliga vaxer tillverkat av produkter från växter och djur. Varje typ av vax har sin egen unika egenskap som t.ex. glans, mjukgöring, doft och skydd. Vaxet är speciellt framtaget för att ge en extra nivå av glans till dina skor.

Pate de Luxe är baserat på terpentin från tall och brasiliansk karnaubapalm. Tack vare dessa helt naturliga ingredienser så presterar Pate de Luxe en glans som inga konkurrenter kommer i närheten av. Använd detta vax i kombination med våra andra produkter för att hålla dina skor i bästa möjliga skick.

Saphir Médaille d'Or Pommadier skokräm


Pommadier skokräm är en 100% naturlig skovårdsprodukt för läderskor. Skokrämen består av animaliska oljor, sheasmör, bivax och sju andra typer av närande vaxer. Tack vare den naturliga formulan så ger Pommadier skokräm dina skor ett skyddande lager samtidigt som lädret får andas. Skokrämen absorberas enkelt av lädret vilket också behandlar lädret inifrån.

Detta är den ultimata skovårdspresenten och med personlig gravyr så blir det en present som mottagaren sent kommer att glömma. Alltid 1-2 vardagars leveranstid och fri frakt, beställ redan idag!

Läs mer Läs mindre
Detaljer
Mått 28 x 21,5 x 16,5 cm
Material Trä
Leverans

Alla ordrar, även med gravyr, som kommer in före 15:00 skickas samma dag (gäller helgfria vardagar).

Ordrar som kommer in efter 15:00 skickas nästkommande vardag.

Följande leveranstider gäller när vi har skickat din order: 1-2 vardagar, hela Sverige söder om Boden. 2-3 vardagar, norr om Boden.

Alltid fri frakt.