Varukorg
Meny

Dogtags

Om du ska köpa dog tags med gravyr av egen text online i Sverige så har du hittat rätt! En dog tag är traditionellt sett något som använts inom det militära för att kunna identifiera oss och vår medicinska information. I Sverige så är namn, personnummer, födelseort och blodtyp standardinformation för en dog tag med gravyr. Våra dogtags med gravyr passar både herr och dam, men används kanske mest av killar. Dock inte med det sagt att en dogtag med gravyr enbart skulle vara något för killar.

Framför dig har du nu ett val. Kanske är det dogtags med gravyr till dig själv som du är ute efter, eller så är det ett dogtags i äkta silver med gravyr som är den perfekta presenten till någon du tycker om. Vi har även army dog tags i klassisk military-stil i rostfritt stål. Det betyder att du kan bli väldigt personlig i ditt val, även fast det är en standardmodell av exempelvis en dog tag som blir valet. Många av våra dogtags kommer med två brickor, och med gravyr sätts också den där sista lilla, men ack så viktiga, touchen på det som kommer att bli ditt alldeles egna eller den perfekta gåvan. Som standard så graverar man samma text på båda dogtag med gravyr, men vi kan såklart även fixa andra önskemål. Om du har andra önskemål än det som går att välja i gravyr-editorn så är du varmt välkommen att kontakta oss via e-post så hjälper vi dig!

Våra dog tags halsband kommer med kulkedjor som halsband, och det är mycket enkelt att justera längden på dessa till en längd som passar just dig eller personen som ska bära dog tags med gravyr av namn eller text. Personliga dogtags med namn är en unik och omtänksam present till någon du tycker om. En lite extra rolig gåva till någon som gör eller ska göra lumpen. Köp dog tag med gravyr på nätet redan idag, vi har snabba leveranser och dessutom fri frakt.

Filter
9 produkter
Filter
9 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.