Varukorg
Meny

Zippo-tändare

Zippotändare är den klassiska amerikanska tändaren som har en lång tradition av hållbarhet och klass bakom sig. Med en Zippo i fickan behöver du aldrig oroa dig för att inte ha möjlighet att göra upp eld eller tända en cigarett. Den tål alla slags väder och vind och är en trogen kamrat i alla lägen. Om du dessutom skaffar dig en Zippotändare med gravyr så vet du att din tändare kommer att vara fullständigt unik. Du designar gravyren själv till din tändare så den blir precis som du vill och speglar din personlighet, du kan skriva ditt motto eller något annat som passar just dig.

På tal om att spegla så finns tändarna i bland annat polerad krom som gnistrar och glimmar. Vi har även matta och mer ruffiga varianter för mer krävande utomhusbruk. Eller väljer du kanske att gå all-in och skaffar dig i äkta guld? Du väljer själv vilken variant som passar dig och dina behov bäst. Oavsett modell så kan du känna dig trygg med att din tändare kommer att hålla länge.

Zippotändare går på bensin och när du väl tänt lågan behöver du inte hålla tummen nere för att hålla liv i lågan. Det gör den helt perfekt för rockkonserternas obligatoriska ballad då alla ska hålla upp sin tändare och vaja fram och tillbaka. Zippo är en klar stämningshöjare! Köp din billigt redan idag med snabb leverans och fri frakt.

Filter
33 produkter
Filter
33 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.