Varukorg
Meny

Slipsnål

En graverad slipsnål signalerar att bäraren har en tanke med sin outfit. Och detta ännu hellre om slipsnålen matchar annan metall i bärarens kläder, till exempel ett bältesspänne eller kanske manschettknapparna. Har du guldknappar på din kavaj eller blazer så blir ju en personlig slipsnål i guld verkligen pricken över i! Det är viktigt med dessa detaljer eftersom de berättar mycket om bäraren. Man visar att man har tänkt igenom vad man har på sig och inte bara slängt på sig första bästa plagg som råkade finnas till hands. En man med stil använder alltid slipsnål med egen text, och gör det med eftertanke och finess. Du kan gravera namn, initialer eller logo på våra slipsnålar i snygg design.

Tänk på att en väldesignad slipshållare i guld inte bara är väldigt snygg, den är dessutom väldigt praktisk att ha. Slipsnålar är frukten av ett möte mellan funktion och design. Många är de slipsar som tyvärr hamnat i soppan eller grytan. Dessa missöden hade enkelt kunnat undvikas med hjälp av slipsnålen. Du kan välja bland våra olika slipsnålar med gravyr och matcha med dina övriga kläder. Alternativt börjar du med slipsnålen i silver och shoppar manschettknappar som matchar därefter. Det är helt upp till dig i vilken ordning du tar det.

Köp en slipsnål med gravyr i guld, silver eller svart och komplettera din kostym. Om du ska köpa slipsnål med gravyr online så har du hittat rätt, fri frakt och snabb leverans!

Filter
5 produkter
Filter
5 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.