Varukorg
Meny

Badrum & Bastu

Badrumstillbehör med gravyr och fina och exklusiva prylar till badrummet. Köp online. Fina badrumstillbehör och presenter inom rakning, manikyr, bastu och mycket annat. Klicka på någon av underkategorierna i menyn för att se hela utbudet av den produktkategorin. Badrummet är lite av ett heligt rum i hemmet. Här ska man trivas bra när man tar hand om sin kropp och kunna slappna av. Med vår fina personliga badrumstillbehör till både honom och henne blir det både enklare och roligare att vistas i badrummet, och med personlig gravyr så blir den praktiska presenten än mer unik och omtänksam.

Vistelsen i badrummet blir roligare med inslag av personlig badrumsinredning. Men tänk också på att mottagaren av din fina present kanske kommer spendera mycket mer tid därinne med nya lyxiga prylar till badrummet, så det kanske blir svårt för dig att få komma in alls. Nåväl, du får väl önska dig en fin badrumspresent du också så har även du anledning att spendera lite mer tid därinne, det kan ju inte bara vara en av er som har personliga badrumstillbehör!

Bland våra presenter för badrummet så hittar du fina produkter till bastu och exklusiva och praktiska prylar till badrummet som kan graveras med din egen text. En del personer är lite extra noggranna med att ta hand om sina kroppar, händer, fötter och ansikten. Vissa är lite extra noga när det kommer till skägg och rakning. Till dessa passar det perfekt med en personligt graverad gåva inom kategorin badrumstillbehör. Till bastufantasten har vi också flera roliga tillbehör som kan graveras, du väljer själv gravyrtext typsnitt och textstorlek. Till personen som reser mycket har vi också många fina tillbehör och accessoarer som kan göras personliga med gravyr och kommer att påminna om din kärlek under resan varje gång gravyren syns.

Filter
49 produkter
Filter
49 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.