Varukorg
Meny

Powerbank

Här på getpersonal.se hittar du enkelt en fin powerbank med tryck, så om du är jakt efter en personlig power bank online så har du hittat helt rätt. Oavsett om du har en iPhone, iPad, Samsung, Android eller vilken smartphone som helst så har vi en powerbank med namn som passar ditt behov. En powerbank är ett portabelt batteri som du laddar upp och sen kan ladda din iPhone, iPad, mobil eller smartphone med när du inte har tillgång till någon annan strömkälla. Låt oss gravera din powerbank med tryck, snyggt och personligt. Då är det ingen tvekan om vem den tillhör! En Power bank är perfekt att ta med sig på resor när du inte vet när du kan ladda nästa gång.

Känner du någon som reser mycket eller kanske inte kan vara utan sin telefon? Eller kanske har du en kompis som får panik så fort batteriet börjar bli lågt. Då är en powerbank med tryck en perfekt present. Vi har flera powerbanks med olika kapacitet. De mindre laddar en iPhone eller smartphone helt en gång medan den större laddar en iPad full en gång eller en smartphone 3-4 gånger. De mindre modellerna har kapacitet 2600 mAh och passar bäst till handväskan, datorväskan eller jackfickan. Det är lämpliga att ta med sig över dagen eftersom de är små och smidiga. Nästa storlek rymmer 8000 mAh och passar bra när du ska iväg över en weekend, och största och den mest kraftfulla modellen av powerbank med gravyr vi erbjuder har en kapacitet på hela 20000 mAh, det blir en perfekt kompanjon på resan, eller en weekend där du och flera andra kompisar behöver ladda era iPhones eller smartphones.

Våra Power banks finns i flera fina färger och de blir mycket snygga med personlig gravyr. Ladda inte ur på semestern, köp en powerbank med tryck redan idag, snyggt och enkelt. Vi har alltid fri frakt och 1-2 dagars leveranstid, även med din personliga gravyr.

Filter
14 produkter
Filter
14 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.